Tuesday, May 19, 2009

. anakku....lalalalala .

Aku takde idea nak updet blog. Samada aku betul-betul takde idea atau hidup aku semakin membosankan. Bila umur makin meningkat ni, life pun dah tak berapa fun. Ke aku je yang berperasaan macam tu?

Huh!





Sekarang ni musim orang dapat baby. Kat opis aku ni pun ramai yang menunggu masa. Cam best je kan ada anak sendiri. Takpelah, belum masa aku. Aku pun rasa macam belum ready lagi. Jadi mak angkat je kat anak-anak kengkawan aku. Huhu.

Citer pasal anak ni kan, tetiba aku berangan kalau aku ada anak nanti aku nak letak nama anak aku RADEN HAIKAL (kalau lelaki). Kalau perempuan pulak RATNA SYAKILA. Huhu, klasik tak nama anak aku nanti. Ceh, berangan tak tentu pasal. Bayang-bayang bapak kepada anak aku pun takde lagi. Hehehe.

Ok la. Boring la berangan-berangan macam ni. Takde hasil pun. Main game lagi baik

Tata.


7 comments:

  1. harus dpt laki ada RADEN jgk nih
    alar2 dr seberang g2
    ;)

    ReplyDelete
  2. adeii dah siap2 name anak nih.. ayu pun nie tgh menunggu bile nak dapt bby nih.. name kemain lagi dah siap2 dah wakakakaaa...

    ReplyDelete
  3. haha.ko mmg kuat berangan.takpe moge jadi kenyataan.sb pasal baby ni aku excited sangat.doakan utk aku tau:P

    ReplyDelete
  4. cis, cam siut. tp sedap dak nama2 tuh. aku nk anak laki aku nama robocop,dgn angan2 supaya anak aku jd polis yg baik. xmkn rasuah. anak pempuan nama barbie. cantik cam babydoll. hahaha.

    lalala.. malu saya bila berangan camni~

    ReplyDelete
  5. raden eh...saya nak letak r jugak..errmm radix..ok tak? ngahahahaa

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..