Thursday, May 7, 2009

. yes, i am STUPID .

Cerita cinta aku tak habis lagi sebenarnya. Kepada sesiapa yang pernah baca entry sebelum ni tau la macam mana kan. Tapi, cerita belum habis lagi. Dan semalam....


"do you love me just because i love u or for who i am? Or, you never ever love me?"

"if you don't know, i memang love you for who u are. Now to be with it might not be good for you. itu yang i kecewa"

"not good for me? Why? To be with you is always good for me. Not only good. I am happy and bahagia. But u always buat i confius."

" tu yang buat i down tu. And its very-very hard for me to explain. Tapi u pun dah lama push kan so i'm going to say it la k. I WISH I CAN, BUT I CAN'T JUST HAVE U IN MY LIFE. I HAVE ANOTHER. So, that the truth and i'm truly sorry lah. If u nak marah i pun don worry, that's what i expected."

"Have another u mean another woman? I tak marah pun. U pun tau kan i tak boleh nak marah you. I cuma nak tau the truth. I pun dah agak dah not only me in ur heart but i keep telling myself that i love you so much so i don't care how many girl u have, how bad u are, but i still love you. But you dah bagitau the truth so i can accept that. And i will try slowly lupakan my feeling to u. But i hope u can accept me as a friend. Good friend maybe? It's ok if i cant get ur love, but i still need your friendship."

"tp before u decide buat macam tu, is it ok if u maintain where you are and don't go. I mean maintain and stick around be my gf. boleh tak?"

" i can but untill when?"

"Just try this two month and see. Is that ok?"

" ok, we'll try"



I know some may called it STUPID. But i called it LOVE. Cinta yang ikhlas tak memerlukan balasan, right? And i believe in KARMA.

Er, cerita ni pun belum habis lagi. Macam-macam jadi sebenarnya dalam masa seminggu ni. Memang tak masuk akal. Tapi, nantilah. Aku nak tengok dulu apa akan jadi.

:-)

10 comments:

  1. love to kill btol la citer ko nih..heheh~

    ReplyDelete
  2. kill....kill....kill....
    die....die....die.....

    ReplyDelete
  3. hmmm
    means awak jd skandal ker ape
    isshh sgt tak paham

    ReplyDelete
  4. tah la...dia kate nnt dia tetap nak amek aku jadi 2nd wife... berbaloi tak?

    ReplyDelete
  5. babe
    ko sgt berani main ngn api
    apa pun tcare

    ReplyDelete
  6. makin complicated.huh, aku pun turut merasai rumitnye semua ini.Tapi, bila ko da kawen, akan ingat semua ini sbg kenangan plg hahahaha.caye la.tunggu......

    ReplyDelete
  7. u're daring girl.
    but be strong.
    buatla solat istikarah untuk dapatkan petunjuk k.

    again! be strong eh.

    ReplyDelete
  8. cuba lagikk...
    jangan give up...

    ReplyDelete
  9. gila tabah~

    and complicated too ;)

    neway, nice blog.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..