Sunday, July 26, 2009

Cerita Bergambar

A picture tell thousand words....













Kami masih berkawan baik. :-)
He's one of my BFF.
Hopefully.


Macam annoying pulak letak gambar banyak-banyak kat blog.

13 comments:

  1. lalala.BFF foreva je?hikhik
    cujen, nice editing la.pakai ape?

    ReplyDelete
  2. penulis.
    keprgian ke mid valley yang tak dirancang..huhuhu

    wadah.
    pakai photoscape saje....

    ReplyDelete
  3. well.. biar lah apa org nak kata abt u posted pictures yg byk kan kat blog u.. it's urs! :)

    btw.. si botak muka cuba jd garang tp tak jd. heee.

    ReplyDelete
  4. babe
    sabtu ko ade di midvalley?

    weeh same lah kite

    apsal tak terserempak eh

    ReplyDelete
  5. macam baca buku cerita kanak2. cerita bergambar ;)

    ReplyDelete
  6. putri.
    takde maknanya si botak nak jadi garang...muka cam apon....hahahahha

    arween.
    aku lepak kejap je... tu pasal la tak terserempak kot.. hehe

    ReplyDelete
  7. khaled.
    cerita bergambar mmg mudah difahami...hehehe

    ReplyDelete
  8. All pic cha's are nice! (^_^)

    Alaaa..pegi mid valley weekend..lenkali pegi la weekdays. Leh lunch sesame kat sini.. Ehehe~

    ReplyDelete
  9. kalau pergi weekdays, konpom tak g keje..eheee

    ReplyDelete
  10. eh.. u dah nampak berisi.. jealousnyeee :'( i jugak yg cikeding x besaq2.. makan je byk.. haih!

    ReplyDelete
  11. mana de....gambar je nampak camtu... hakikatnye idok le gitu... er, u kurus cikeding pun pakai ape nampak cantik je... i nak kena belajar ngan u nie...

    ReplyDelete
  12. mcm apon? saya no komen lah macam tu. :|

    hahaha.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..