Wednesday, July 1, 2009

Julai 2009

Ada apa dengan Julai?
Tak ada apa-apa.
Cuma dah masuk penggal kedua tahun 2009
dan aku masih begini.
Tak ada perkembangan terbaru yang menarik
Dan tak ada juga perubahan yang mendadak dari aku.
Cujen masih sama.
Dan, owh..itu sangat boring ok.

Hari ni nak menjawab tag dari Puan Wadah. Sebelum ni aku perasan ada dua tiga orang yang tag aku, tapi aku cam malas je nak buat. So, hari ni aku merajinkan diri aku.

Check it out!

1. Bila kali terakhir anda cuci toilet?

Malam tadi. Aku memang cuci toilet 2 hari sekali. Tak boleh blah tengok toilet kotor. Lagipun aku ade masalah rambut gugur. So, kenalah rajin cuci toilet. Buang rambut2 yang gugur tu. Kang sumbat pulak toilet aku.

2. Pencuci apa yang anda guna?

Tak tentu. Selalu pakai sabun serbuk cuci baju tu je. Kadang-kadang pakai syampo atau shower gel yang aku dah boring nak guna. Sebab tak sabo2 nak pakai yang baru, so abeskan cepat2 yang lama. Hehehe.

3. Dalam seminggu bape kali mop lantai?

Seminggu sekali kalau rajin.

4. Apa tugasan anda sebelum menjelang malam?

Balik kerja, kalau rajin mandi dulu. Kalau tak aku tido je. Takpun landing2 atas katil melayan perasaan. Sekarang ni main ngan Oren dulu.


5. Apa menu hidangan makan malam anda yang paling simple?

Roti Butterscotch ngan air soya jagung

6. Minuman yang anda buat setiap pagi?

Konpom nescafe tarik kurang manis. Er, bukan aku buat. Order je.

7. Sebelum tidur apa yang anda lakukan?

Online sampai boring. Baca msg2 lama dari kekasih yang tak dianggap tu, ataupun berangan depan cermin. Skrg ni dok belai2 Oren sebelum tido.

Er, Oren lagi :-)

3 comments:

  1. maceh2 cujen.
    erk?blh ye sental toilet pki shower gel.haha.aku nak buat jgk.nanti blh abang aku belikan yang perisa lain.ahaha.macam makanan pulak aku buat :D

    ReplyDelete
  2. arghhh! saya nak kucing oren awak tu!

    ReplyDelete
  3. adui.
    aku suka sgt dengan meow.
    janganlah upload gmbr oren lagi.

    derita dohh.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..