Wednesday, August 12, 2009

Fobia

Kat office aku sekarang sorang dah disahkan positif H1N1.
Sorang lagi kena kuarantin sebab suspek H1N1.
Dah la diorang tu satu floor ngan aku.
Tetiba aku jadi macam fobia and paranoid.
Rasa macam nak dok dalam umah tak nak keluar-keluar.
Takut la. wabak ni cepat betul dia merebak.

Semoga aku dan keluarga aku dijauhkan dari sebarang penyakit bahaya.
Amin.

8 comments:

  1. aku rasa ofis kita dah mcm planet ultraman, semua pakai mask!haha :P

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ko kene pakai mask tu sepanjang masa..huhu..langkah keselamatan

    ReplyDelete
  4. uisshhh so opis ko tak kena tutup ker

    bahaya arrr

    ReplyDelete
  5. pki mask.kat sini tenat H1N1,kat office dah macam otromen pakai mask.hehe.tapi jgn pandang rendah penyakit ni.kene aware slu okeh.

    ReplyDelete
  6. itulah.. saya pun takut lah.. plus, skrang musim org tgh sakit segala..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..