Monday, December 21, 2009

Avatar Movie Best.

IKLAN


Pergilah menonton beramai-ramai.
Aku bagi 8/10 star.
Berbaloi-baloi.


**************************************

Minggu lepas tak jadi balik kampung. Sekali bapak aku datang sini daa. Jadinya aktiviti pulang ke kampung ditangguh pada minggu ini. Hmm.

Kenapa la sekarang ni nafsu nak membeli telefon mambuak2. Setakat ni dah dua kali tukar phone dalam tempoh tak sampai 5 bulan. Apa masalah aku ni?? Haish!! Membazir sungguh. But, Nokia E72 betul2 menggamit perasaanku ini. Ade sesape nak hadiahkan tak?? Birthday present in advance maybe? Hihi.

8 comments:

  1. best . sampai meleleh air mata :') bukan sedih , sbb tgk 3D mcm nak terkeluar bijik mata !

    ReplyDelete
  2. wah2 e72.aku request bufday aku tu.haha.tengok dapat ke tak.tak pon e71.mane2 la.smart kan?

    ReplyDelete
  3. mmg smart gile wadah..e72 ngan e71 tak banyak beza...tp e72 lg smart... kamera 5 mp...

    ReplyDelete
  4. argh! semua kwn i ckp best. harus tgk by this week jugak! hmph.

    ReplyDelete
  5. aha la cujen...aku pun ngidam E72..jom le g beli ramai2..mst dpt murah..brbaloi2...

    ReplyDelete
  6. jom..jom..aku dah order kaler gold...

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..