Thursday, December 24, 2009

2009 : How Much Do You Waste Your Time On Facebook??

A Compilation Of 2009's Status On Facebook ;




On My Mind - 2009


1. is budakcikangcute...hihihihi

2. is bosan sampai nak mati

3. i am superwoman

4. is seriusly not in mood!!

5. is mencari cinta

6. dreaming

7. is waiting for her Prince Charming

8. happy with my life :-)

9. more happy today

10. i tried to go on like i never knew you...

11. flirt is not a crime ;-p

12. badan, mata semua lemau... arghhh....tensen

13. yahoooo....tomok juara OIAM !!!!!!

14. i had a great weekend!!

15. ape agenda minggu ni ek.....

16. miss someone...but don't know who....haish....i'm going crazy la mcm ni... bagi aku dadah sekilo!!

17. rumah saya sudah ada streamyx... huhu...lembap tol tm nieh!!

18. never regret something that make u smile...yeah...i'm smiling... but deep inside i'm dying

19. bored.... someone pls take me out

20. ayooo....tetiba rasa nak makan donut

21. malam yang indah...berehat2 di rumah

22. "ThE WoRsT FeeLiNg IsN't BeInG LoNeLy, BuT FoRgoTen By SoMeOne YoU CaN't FoRgEt"

23. mau nonton wayang..tapi, takde sape nak teman... :-(

24. sunday blues....dok umeh je ke??? ishhhhhh

25. i need a boyfriend

26. finally, i let him go... we are now just friend..for his sake...

27. saya di mcd alamanda lepak dengan afa....jap lagi tgk muvie..

28. ngantuknyeeee...

29. bersenang lenang di rumah.....

30. siapkan my blogshop......

31. semalam yang hangat...

32. ku ingin kamu

33. lama tol aku tido....sudah lmbat nak ke opis....

34. kadang2 saya rasa macam saya masih sayangkan dia la....haish!!

35. boring....pehal weekend aku dok umah je nie....

36. jumpa dia kejap

37. masih menunggu si dia

38. kejap lagi pergi keje...huhuhu.....jangan la lambt lagi hari nie...

39. berjaya jugak aku puasa hari ni...

40. poker face

41. terusku...terus menunggu....cinta yang takkan pernah ada...

42. jumaat......malasnye nak g keje

43. lambatnye nak azan nie......gwe udah lapar.....ciken wing memanggil2

44. bosannye...ape nak buek nieeee

45. pergi time square...ngan affa

46. melalak sampai lebam......

47. aku kibarkan bendera putih kali nie

48. aku masih belum tido dari semalam.....

49. apa nak buek nie.....

50. hohoho...aku tak pergi kerja

51. tired

52. hari2 pun bosan...ape kes????

53. Ii'm in a sad mood :-(

54. stay or stay away????

55. he's still the best....

56. there's something missing in my heart

57. bila la aku nak ade boffriend nie.....

58. I'M SICK OF THIS LIFE.

59. mood kerja, tolonglah datang...dah 3 kali el bulan nie...huhu

60. wabak H1N1 buat aku fobia

61. nak tido petang kejap....

62. i must change my life style yang tak sihat nie....isk..isk...

63. berjaya tidak tido senja!!

64. senja...senja....g mandi semua kawan2......

65. astro ku sudah kena potong...arghh...bosannnye!!

66. asal senja je ngantok...asal ngantok je senja....haih, syaitan ape yg dah merasuk aku nie....

67. malasnye nak kemas barang...

68. kepenatan......

69. kat opis aku dah ade orang kena kuarantin sebab H1N1... takutnyeeeeeee.....

70. hujan....yes!!! i like hujan (bukan kumpulan hujan ye)

71. baru balik dari berpoya2 mcm tak hengat donia semalam....

72. baru bangun tido....

73. sayangku moga ko tahu tidak semua cinta bersatu.....

74. kita jatuh cinta bukan kerna paras rupa...atau harta benda yang diidami manusia......

75. boring di opis dan belik ke umah...pastu online fesbuk..lalalala

76. go to....tidur lah........

77. sudah boleh online fesbuk di opis... lalalalala

78. Love is not waste of time...One word from the one you love, you can do anything!! - Cujen Al Pacino ;-p

79. merajuk pada yang kasih...merindu pada yang sudi.....

80. geram ngan My Da!!!!!

81. geram lagi ngan si dia!!!!! mungkir janji lagi......GERAM!!!!!!!!!!!

82. bosannnnn

83. ruginya saya tak dapat puasa awal ramadhan nie :-(

84. selamat berbuka puasa kawan2...makan pe hari pertama pose nie?

85. rase nak pergi midvalley....

86. esok kena kerja....malasnyer!!!!!

87. aku tak keje hari ni... malas!

88. aku masih bermalas-malasan di rumah... muahahahhahaha

89. menunggu cik affa mengambil sy untuk berbuka puasa di alamanda...

90. Saya masih di rumah. Tak sihat. Hati saya cedera parah. Kawan-kawan doakan saya cepat sembuh yer!!

91. i'm hoping that day i don't need a fake smile

92. menunggu waktu berbuka dengan sabar... hari ni my mum masak bubur ayam..nyum..nyum...

93. baru kul 6 ke???? ingatkan dah kul 7 td.....isk........kat luar dah gelap...tipah tertipuuuuuuu

94. hujan akan turun dengan lebatnye di putrajaya... i likeeeeeeee

95. kebosanan melanda

96. saya kembali bekerja :)

97. bosan pulak dok opis nie.....haish....

98. rase nak makan sushi..

99. tetiba rasa nak menjiwang di petang2 hari nie.... haish.. (dah mula dah...)

100. nak sushi...nak cheesecake...nak air tebu...nak karipap sardin...nak kuih onde2...nak ciken wing...nak roti butterscott....nak ice blended mocha.... nak adam...(wahahhahah, tetiba jek)

101. masa untuk balik....yes lah!!!!! bye kengkawan sume... selamat berbuka pose...jangan lupe terawih tau mlm nie...

102. going out to eat sushi!!

103. pagi jumaat yang tertekan...

104. harap2 bos miting smpai tengahari

105. semoga kepergianmu tak akan merubah apa pun... semoga mampu ku lawan kesepianku.....

106. sempena bulan ramadhan ni, gambar pun haruslah sopan gitu... hehehehe

107. bosan nye....tv pun rosak...ape nak buat nie

108. baru balik rumah....kepenatan...

109. mana nak cari baju raye ready mate yang murah2 n cantik2... kalau boleh nak beli online je...malas tul nak keluar...

110. seminggu sekali kau datang padaku membawa cinta yang..... PALSU!!

111. selamat tidur KEKASIH GELAPKU...semoga cepat kau luapakan aku....

112. kesejukan yang teramat sangat kat opis ni...

113. hujan2 mcm ni sepatnya balik umah tido lagi bagus...

114. ngantok!!!!!!!!!!

115. balik umah melelapkan mata sekejap...

116. mkn ape yang best berbuka ni ek? idea plisss

117. kempunan nescafe latte......aghhh...bencinya..

118. bos sudah pergi seremban....yes!!

119. asal la sejuk sangat opis ni... diorang ni nak bunuh org ke ape... jangan sampai aku balik umah nanti... ehehehe

120. bosannya malam nie.. apa lah nak buat

121. jadikan aku yang kedua...buatlah diriku bahagia...walaupun kau takkan pernah ku miliki tuk selamanya.....

122. dah penat! nak tido

123. bz dengan mafia war dan sorority life

124. seribu kebaikan belum tentu dapat menutup satu kesilapan tapi satu kesilapan boleh menutup seribu kebaikan... fikir-fikir kan lah...

125. keji tak ex fiance aku antar mms berserta dengan gambar dia yang bajet hensem... perlu ke send gambar dia kat aku???? perlu keeeeeeeee???????

126. server cam haram

127. dengar lagu raya.....(dengan tak semena2 semangat raya menjelma)

128. boring

129. bz nokk!!!!!

130. bekas kekasih muncul kembali menagih janji2 lama.... sorry... cinta u dulu dah i buangkan jauh ke dalam longkang...

131. lama dah tak jumpa u...ingat nak bebuka pose ngan u... tapi, u datang la amek i ~ ayat keji bekas kekasih......WTF

132. ngantuk gile hari ni....mkn sambil tido...

133. kenapa aku tak jumpa tanda bahagi kat keybord aku ni....ade sesape leh tunjukkan dia menyorok kat mana?

134. f today was your last day, what would u do??

135. biar hujan menghapus jejakmu.....hujan la lebat2....

136. orang lain layan lagu raya, aku layan hindustan lak petang2 camnie...

137. akhirnya......siap jugak kerja aku.... syabas!! masa tuk mafia war pulak...

138. ah, kenyangnyeeeee.........

139. mengantuk yang maha dasyat....

14o. 09.09.09 ~ terlepas lagi tarikh kawen aku..huhuhu... ok, tunggu 10.10.10 lak.. ;p

141. tumpang dengo lagu dr bilik bos... bos tak sabo2 nak raya yerrrr

142. orang kata, bila kita dah tak tau nak percaya pasa siapa, percayalah pada hati kita....masalahnya betul ke kata hati kita tu??

143. syahdunya dengar lagu raya time2 camnie...... :-(

144. hari yang maha penat...mcm nak mati dah ni

145. boring tul citer nur kasih nie...asik nak lari je laki bini... bila nak abes daaa mcm nieeee.....

146. sejak akhir ni asal tido je mimpi bebukan... nak tido pun takot....

147. teringin bermain gitar dan menyanyikan lagu SELEPAS KAU PERGI (LALUNA) versi akustik untuk si dia....

148. bosan gilerrrrrrrrr

149. main sahibba bersama adik-adik

150. asal la takleh nak upload gambo nie... tensen lak aku

151. need to recharge....someone pliss give me one big hug... lama tak peluk org.. ;p

152. too much ~ tired!!

153. mata aku penat...

154. banyak perkara di dunia ni bikin aku bosan... ada perkara menarik tuk dicadangkan??

155. dosa tak kalau tak nak raya?

156. Andai ku bisa merubah semua Hingga tiada orang terluka Tapi tak mungkin Ku tak berdaya

157. ada 36 friend request yang aku pending... nak approve ke tak nak ar?? masalahnya aku tak kenal pun diorg nie....

158. sempat lagi berkaraoke di alamanda..huhuhu

159. Flirt is not a crime ^_^. Flirt with many, but slept with any.

160. nape duit bonus aku tak masuk lagi nie...isk...

161. just back from muar...lepak putrajaya sat malam ni..esok gerak ke sekinchan selangor....

162. boring dok umah...rasa nak g keje je....

163. gile lapar.....tak boleh tido...terpaksa jugak bgn untuk mencari sesuap nasi impit..huhu

164. dari tengahari dok kemas bilik sampai sekarang tak sudah2.. isk....

165. esok dah isnin ke?? janganlah aku terlajak tido sok...

166. kembali bekerja.. morning malaysia!!

167. tetiba boring lak dok opis nie

168. semalam mimpi aku nazak...hampir2 nak mati...keliling aku ramai kawan2 n kenalan... takutnyeeee... sampai skrg terasa2 lagi

169. hey ladies jangan mau dibilang lemah..kita juga bisa menipu dan menduakan.. bila ladies mula beraksi..dunia hancur.....

170. ada lelaki bastard dan bangsat dan busuk, keji, babi, sial, cari pasal ngan aku!!! haram jadah sungguh!! setakat nak cari pasal dalam facebook, tak yah la weh...meh la jumpa aku depan2... no egg ke?? dasar telor tembelang!!

171. will delete some of my fren list yang add aku tapi tak pernah bertegur sapa... atau org yang add aku tapi aku tak kenal pun dia... my facebook is only for my friend yang i know or yg betul2 nak jadi fren.. setakat add aku untuk penuhkan list kawan korg, tak payah add la.. lagipun semak la nak bace update dr sape2 tah...

172. miss mr. adam

173. best plak citer hindustan kat zee channel ni

174. seketul jerawat besar tepat kat hidung aku berjaya membuatkan mood aku hilang selama seminggu!! dah la hidung aku kembang.. tambah jerawat besar ni lagi la macam hape.....arghhh.....

175. aku dah tak boleh blah la dok opis ni...bosan nak mati....kerja pun takde.. bosan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

176. karaoke time! Yeah..

177. tepat 2.45 masuk opis...cayalah!!

178. ngat masuk opis awal bley la up sket prestasi depan bos, sekali bos aku sms kata tak masuk opis ptg nie..ciss!!

179. keboringan di rumah..... :(

180. cuaca mendung je ari ni...memang bagus untuk keluar berjalan-jalan

181. old town mines. Waiting for my blind date. Omg, what am i doing?? Ish!

182. planning to watch movie : SORORITY ROW

183. boring tahap nak mati dah nieeeee

184. mengantuk pulak rasanya

185. revolusi telah bermula, transformasi akan berlaku!

186. pergi saja....cintamu pergi.... bilang saja pada semua...biar semua tahu adanya diriku kini sendiri..... haish....cemana la nk ilangkan ingatan ni kat dia... masalahnya bila ingat dia je, semua perkara yg indah2.... he's the best man that i ever meet.....

187. redbox ioi...melalak smpai muntah

188. penat yang melampaui batas...minggu ni dah berjaya pergi jogging 3 kali... gambate!!!

189. super duper happy!!!!

190. kemengantukan dan keletihan sudah mula terasa.. balik ni konpom aku tido

191. jatuh cinta lagi.....lagi..lagi ku jatuh cinta... ;p

192. pening kepala...rasa nak muntah........

193. rasa nak bela buaya la....

194. di mana dia anak kambing saya... anak kambing saya main di tepi sawah.... di mana dia cinta hati saya...cinta hati saya yang pakai baju merah.... lalalalalalal

195. mcm nak tengok movie malam nie...ish....

196. mcm mana nak buat org yang kita suka tu, suka kat kita jugak?? ade sesape kenal bomoh paling handal kat malaysia ni? hahahaha

197. dan mungkin bila nanti...kita akan bertemu lagi...

198. menyamar jadi bantal ~~ :-p tolong....aku mengantuk sangat nieeee......

199. time to balik umah dan rest!!! yay!!

200. putrajaya sedang hujan dengan lebatnye. masa untuk tido. yes!!

201. plan nak g tgk movie...konon2 nk tgk citer PISAU CUKUR. sekali belum tayang daaaa...bulan november...ciss!!!

202. hati berbunga riang

203. unta padang pasir pun takde malas macam ente..... haish...

204. sape nak teman aku g tengok papadom nie?? :-(

205. can't stop smiling when i'm think of you ~~ ^_^

206. kenyang makan nasi beriani... dato' KP belanja... hehehehe

207. td terserempak dengan si dia yang pernah menjadi secret admirer ku (ALEX YOONG)... tetiba kak linda kata muka aku berubah jadi merah...well, adakah itu tanda...jeng..jeng..jeng.. haihs, kenapalah ko ni kacak sangat....

208. Did i lose my love to someone better...and does she love you like i do???

209. sakit badan. tido dr kul 6 ptg sampai 6 pagi..huhu...sape leh celen aku??

210. bajet 2010...gaji kakitangan awam naik 10%...ye ke??? hehe

211. mula bosan ngan segala-galanya.....

212. boring...

213. sedang menikmati kelazatan maggi dan juga milo panas.... ~~ ahhhh

214. aku yang kemalasan......

215. tired but happy :-)

216. minggu yg bosan...arghhhhh

217. baru bangun tido....lalalalala

218. arghhh....bosannyer.....nak balik umah bley tak??

219. semalam aku mimpi bos aku syok kat aku..siap tulis surat cinta kat aku... ajak aku kawen... hahahaha... hari ni aku rasa cam tak boleh nak hadap lak muka bos aku..teringat mimpi semalam...

220. ok la..disebabkan banyak request, aku main gak menatang FARMVILLE nie..

221. nak donut!!!!!

222. perkara yang paling membahagiakan ialah; apabila kita terlalu rindu kat seseorang tu, tetiba org yang dirindu tu hantar sms...haih, bisa senyum hingga ke pagi.. :-)

223. bos aku sujud syukur hari ni sebab aku datang awal...hihihihi

224. ulang lagu PERLU KAMU - AJAI & KRIS DAYANTI 80 kali....haish..kenapa tetiba suka lak lagu nie......

225. superstar!

226. aku memang turn on kalau lelaki bau wangi nie... dah la pakai perfume sama ngan somebody...isk......

227. Semangat ngah berkobar-kobar ni....

228. menggoreng karipap...nyum..nyum

229. bangun tido, makan, tengok, main game, fb, blog, tgk tv blik, tido, makan... arggghhhhh bosan!!!!!!!!!

230. yes, kelantan kalah!!!!!

231. pressure!!

232. nobody

233. Guys wish to be her first love.... Girls wish to be his last love...

234. mengapa kau membuat ku serba salah...melayani perasaan menolak kebenaran.. setelah aku dilanda gelora mabuk asmara...sedangkan engkau tahu..kelemahan ku mudah jatuh cinta.......

235. learning nobody dance...yeah!!!!

236. 11.11.2009 ...hmm..lagi dua tahun...

237. update belog ^_^

238. hassan cafe cyberjaya :-)

239. En. Rindu, boleh tak awak pergi jauh2 daripada saya... saya tak suka awak dtg dekat2 sy... seksa tau tanggung rindu ni... haishhhhhh...... -_-

240. sekali kuar lagu yang si dia penah nyanyi....hadoi...tensennya aku...

241. mengantuk #_#

242. berhati-hati dengan realiti kerana ianya mungkin fantasi!!

243. nak balik rumah, tido.

244. boring ~_~

245.
apa la nak dibuat hujung minggu nie.....

246. 2.05 a.m. Going to sleep.

247. selesai mandi dan iron baju kerja untuk seminggu ^_^

248. moday blues. pergi kerja dalam keadaan malas. sumpah aku takde mood nak pergi keje ari nie :-(

249. watching kimi wa petto ~~ i wish i could have a cute boy as a pet too ^_^

250. yay!! dah kul 12 rupanya..cepat tol masa berlalu.....

251. sakit kepala dengan tiba2...

252. sudah..ku daki gunung tertinggi..hanya untuk mencari di mana dirimu... sudah..ku jelajahi isi bumi..hanya untuk dapat hidup bersamamu... sudah...ku harungi laut samudera..hanya untuk mencari tempat berlabuhmu.. tapi, semakin jauh ku mencari....CINTA...semakin aku tak mengerti....

253. nak BURGER KING :-(

254. mood cam haram jadah *_*

255. someone say to me ; kat opis bertudung...gmbar2 dlm facebook nmpk betis....oh, ok.. esok g keje tak yah pakai tudung....

256. if u don't like smething, change it!! if u can't change it, change the way u think about it.

257. berjaya jugak aku mandi dalam keadaan yang sejuknya hanya tuhan je yang tahu... kuar bilik air gigil2 mcm kat antartika...

258. Anadai satu hari nanti aku datang kepada kamu dalam keadaan sedih, menangis, meraung atau melolong macam orang gila, apa yang aku perlukan ketika itu adalah bahu kamu dan peluklah aku tanpa ucap apa-apa pun. Itu sudah memadai. :-)

259. baru bangun. tido yang super hebat. 6 petang semalam sampai 9 pagi ini...mwahahahaha.

260. lot things to do today ; basuh baju, kemas billik, cuci kereta, servis kereta, gunting rambut....arggggh.....malasnye nak buat.

261. mcd equine!

262. nak upadate blog tp mcm malas jek...

263. hidup dalam kerinduan ~~~~

264. berjaya renew road tax dan insurans kereta online. haish, ade kereta susah. tadek kereta pun susah. -_-

265. eh, dah kul 5 rupanya. tak perasan pulak. asyik sangat buat 'kerja'. sampai tak sedar masa berlalu. hihihihi

266. kawan2 sekalian, buat masa ni, sy akan gunakan no ni untuk call dan sms. 016-2052884. no lama masih lagi ade, cuma dah kena barred jek. takleh nak call n sms. harap maklum dan sila save yer no sy di dalam hp anda. sekian, mekasih.

267. datang kerja dengan senyuman paling manis. lalalalalala. sukanya dalam hati. ^_^

268. asal la tak boleh nk komen nie..geramnyee

269. jadah ape la aku dok kat opis time2 cenggini. dah la sume org dah start cuti... arghhh...bosan!!!!

270. kebosanan di opis. main diner dash la.

271. sekali bos aku ckp; balik la, u tunggu ape lagi, bukan ade org pun dah kat opis nie. hehehhehe......caaaayang bos aku!!

272. rasa mengantuk dengan tiba-tiba.

273. baru bangun tido....huarghhh....lamanya aku tido....^_^

274. lcct..waiting for my fren.. Susah sgt nk jumpa, last2 jumpa kat lcct. Huh.

275. huarghhh...penatnya!!

276. nobody can hurt me without my permission.

277. 6S - nak mula dari mana pun tak tau. haish.....

278. when we can't have what we love, we must love what we have.

279. jangan putus asa dengan org yang kita sayang - megatron cartoon, astro ceria.

280. ya allah, kenapalah aku malas sangat hari nie!

281. baju dah siap basuh, bilik dah siap kemas, bilik air dah siap cuci, baju kerja dah siap iron tuk seminggu...so, it's time to ronggeng rokiah!!! yea!!

282. @coffee bean sunway.

283. stress.

284. kenyang mkn mee goreng yg mak aku masak....bnyk udang... best...

285. going to sleep. semoga mimpi indah malam ni.

286. mengangkat kotak dengan penuh bergaya pakai kebaya... hihihi....

287. tertekan dan serabut!!

288. jangan pisahkan...aku dan dia... tuhan tolonglah, ku cinta dia.. biarkan kami tetap bersama di dalam suka dan duka

289. yea, bos sudah keluar. masa untuk memasang lagu dengan kuat.

290. macam mana la aku nk wat keje kalau mesin shredder ni asik jammed jek... @_@

291. hujung minggu aku sentiasa menjadi hujung minggu yang membosankan....

292. super mengantuk

293. If I could have just one wish,I would wish to wake up everyday to the sound of your breath on my neck,the warmth of your lips on my cheek,the touch of your fingers on my skin,and the feel of your heart beating with mine...Knowing that I could never find that feeling with anyone other than you...............

294. bodoh punya printer!!!! asik jammed jek!!! tensen!!!!!!!!!!!!

295. nak beli kucing kat mudah.com. tapi mahal macam babi. baik aku bela babi jek. lalalala

296. masih belum menonton new moon. sape nak teman aku nie?? :-(

297. stress. need a vacation.

298. bilik aku dah jadi sarang tenuk balik...haish...malasnye nak mengemas!! sape nak jadi bibik aku?? aku upah kasih sayang yg tidak terhingga..hihi ^_^

299. change shift...susah tol kalau sume adik beradik ade FB ni... berebut2 nak hapdet...

300. old town alamanda..

301. dont tell me cause it hurt....

302. cuaca baik...mcm nak pegi jogging jek...

303. tepon dah bis bateri....erm..pemalas tul nak charge

304. masa untuk mengemas bilik...huwaaaa..malasnye!!

305. dah naik level 37 daripada level 28 dalam tempoh 2 jam main kafe world...hoohohohoho...

306. senyuman mu di samping orang ketiga..bagaikan sembilu menusuk di kalbuku....huhuhuhu.....



So, what's yours????



Do check it out :

MY YEAR IN STATUS

2 comments:

  1. Rajin. Tp aku gelak mcm setan baca no 295. Hahahhaha. Kena samaklah tetiap hari.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..