Monday, December 14, 2009

Trouble Is A Friend.



I Lenka

Lagi setengah bulan nak masuk ke tahun 2010. Cepat nak mati. Rasa macam belum sempat nak buat apa-apa tetiba je dah masuk tahun baru. Haih.

Aku dah merangka macam-macam plan untuk tahun 2010. Yang pastinya aku tak nak tahun 2010 jadi macam tahun sebelum2 ni. Sia-sia dan takde makna. Rasanya dah cukup kot tempoh untuk aku bertenang. So, sekarang time untuk move on. List untuk tahun 2010 dah siap. Panjang wooo. Nanti menjelang malam tahun baru aku paste kan kat sini. Pastu hujung tahun 2010 aku nak tengok setakat mana list yang aku buat tu berjaya aku laksanakan. ^_^

Itu je tuk hari Isnin yang membosankan ni. Nak ulang lagu Lenka tuk ke 68 kali.

2 comments:

  1. salam cujen
    List utk 2009 dah tertunai ke? atau akan di carry forward ke 2010?

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..