Tuesday, February 23, 2010

Hello Dua Puluh Enam.


Ok, rasa sangat tua bila umur dah menginjak ke 26. Rasa macam ...... arghhhh TIDAK!! Lagi empat tahun je nak ke angka 30. Takpe takpe, apa ada dengan angka kan? Yang penting mintain. Kan? Kan?

Tahun ni adalah tahun paling banyak aku terima ucapan Happy Birthday. Berduyun2 msg masuk. Kat FB lagi. Nak sebut satu2 memang tak larat la. Apepun thanks sangat2 kat korang yang wish tu. Sayang korang. Muah. Muah. ♥♥

Tahun ni jugak first time aku celebrate birthday aku. Sebelum ni memang tak pernah celebrate pun. Dan aku pun tak pernah amek kisah bab birthday2 ni. Bukan penting pun. Tahun ni kira pecah rekod la sebab aku celebrate bithday aku. Kat club pulak tu. Dah la aku tak biasa clubbing2 ni kan.

Tapi, bithday party aku pun tak dirancang. Semua main up jadi je. Aku tak plan pape pun. Asalnya petang tu aku ikut Cik Affa pegi main boling dengan geng2 ANL (All Nite Long). Lepas main boling teman Affa amek kawan dia. Pastu dah keras tak tau nak gi mane. Aku cadang kat affa pergi karaoke je. Tup2 ade pulak geng2 ANL msg affa kata nak gi club. Kebetulan kawan affa pulak kerja kat club yang diorang nak pergi. So, affa ajak celebrate sekali kat club. Kesian Anis, aku dah msg dia ajak karaoke. Sanggup tu nak datang dari Seremban. Sekali tak jadi pulak. Haha. Sorry la beb. Benda tak dirancang macam tu la jadinya.

Malam tu jugak bergegas pergi cari baju. Nak balik rumah bersiap2 memang tak sempatnye. Lagipun kalau dah balik rumah, jawabnya celebrate dalam mimpi jer la. Memandangkan aku birthday girl malam tu, haruslah pakai baju yang menyerlah kan. Amek kau, kaler merah menyala aku pakai. Sekali baju aku boleh sama kaler pulak dengan En. Selamat. Haha. Dah macam kapel pulak aku ngan dia malam tu. Hentam je la nok!!

Sama kan? Kain satu kayu agaknya ;p


Memula kan, aku agak blur la sebab takkan nak celebrate bodoh gitu je. Dengan kek apa sume takde kan. Aku cakap kat affa, dia buat tak reti je. Rupanya dia dah merancang dengan Cik Ell beli kek. Patut ar wat diam jek. Hampeh tul. Apepun thanks sangat kat korang for the yummy cake. ^_^. Kek yang sedap tu dah 'diselamatkan' oleh En. Selamat. Hihi


Cik Ell yang sopan sebab tertipu kata nak pegi karaoke je.
Hehe.


Again, million thanks untuk korang2 yang datang celebrate my birthday. To Affa, Ell, Syazwan, Sham, Zed, Kelly, Wan (dua orang budak ni telah melarikan diri dari majlis. hampeh betol korang. terkilan aku tak dapat amek gambar ngan korang masa tiup lilin), and sume geng2 ANL yang sangat sporting dan happening. (Linda, Hunny Madu, Selamat, Aril, Naim, Zaki, Mas, Zam, Mustrun, Sasha, Are Chong, Fifi Lulu, Dvia, Renji and sume2 la). Sorry kalau ada nama tak disebut.

I had a great bithday party with all of u! Enjoy the pics. ^_^


Aku & Selamat yang menjadi tumpuan ;-p


Officially 26. Huhu. Dah tua la kamoo.
Bawak2 la ubah perangai tu. ;p



Aksi berani mati dari Selamat.
Haha.



Geng2 ANL yang sangat happening.


Yeye. Dapat munge!!
Zed Zabidi Enterprame.


Kena tarik ke dance floor oleh si gadis manis, Cik Hunny Maddu.



Cujen u all!!

10 comments:

  1. again, hepi 26th bufday cujen! sekali lagi juga, semoga ko dapat ape ko impikan (v_v)

    gojes ngan baju merah tu.ko memang pandai bergaye :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tq wadah !!

    baju last minit nyah...

    ReplyDelete
  4. aLar..seMPAt LAgi TAk kALo nAk wISH hAPpy BirTHdAY kAT kO cuJEn..:-)

    Moga PaNJAng UMur..diMUrahKAn reZEki..dan DiperCepATkAN jODOh(yANg PEnTIng...:p )

    ReplyDelete
  5. hepi belated beday!
    merah itu menawan!

    ReplyDelete
  6. hehehe..tq...susah betul nak cari baju kaler merah tu sebenarnya..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..