Monday, March 8, 2010

Jatuh Cinta Lagi.

Jatuh cinta lagi....lagi lagi ku jatuh cinta......(sila pasang lagu Jatuh Cinta Lagi by Kump. Matta untuk mood yang sesuai)



Untuk yang kesekian kalinya aku jatuh cinta lagi. Sejak pertemuan pertama itu, ingatan aku padanya tak pernah padam dan hati aku terlalu menginginkannya. Hari-hari dok terbayang. Hari-hari dok teringat. Sampai tak boleh tidur malam dibuatnya. Nasib baik ade internet kat rumah. Dapat tengok gambar pun jadi la . :-(















Korang ingat ape? Aku jatuh cinta kat orang ke? Haha, takde maknannya! Aku jatuh cinta kat phone nie la.

Hari yang aku dok buat aksi Bruce Lee tu sempat jugak la aku ngan adik aku gi survey2 henpon baru. Tapi memang takde niat nak beli pun. Saje jalan2. Ni sume adik aku la punya pasal. Dia dok tengok2 henpon ni sampai aku pun jadik berkenan. Murah je pun RM 760. Tapi, kedudukan kewangan aku skrg sangatlah tidak memberansangkan. So pendam la hasrat murni aku tu. Pakai je la henpon BLUEBERRY aku ni. Huk..huk..


Aku suka henpon ni sebab aku rasa henpon ni comel gile. Aku kan suka benda comel2 ni. Dah la tu, dia nye skrin besar. Nipis lak tu. Yang lagi best ade 3 kaler. Pink, Biru ngan Hitam. Kalau ade boyfren nanti bley ar pakai sama-sama ngan boyfren. Dia pakai biru, aku pakai pink. Alololo...sweetnye!!. Pastu yang lagi best kat depan tu ade LED display. Leh tukar2 dia nye bentuk. Boleh buat sendiri. Kalau pilih theme Love, nanti kat luar tu dia kuar I LOVE YOU. So Sweeet okey!! Suka! Suka!! ^_^


Lagi yang buat best dia nye grafik theme lam henpon tu. Memang super comel!!






Comel kan? Geram lak aku tengok. Comel sangat sampai rasa nak makan jek. Isk. Cemana lah aku tak jatuh cinta ngan henpon ni. Ikutkan hati aku nie....haish!! Memang aku pejam mata jek la beli. Tapi tu la kalau aku beli henpon, kang tak terbayar lak duit keta aku. Takpe takpe .. sabar yer cik cujen. Tak lama lagi nak dapat duit back dated kenaikan pangkat tu. Boleh ar aku sambar satu. Huhu. Tak sabarnyer!!


Ape lagi yang best ek? Hmm.. Phone ni kamera 3 megapixel. Ade 3g. Ok la tu kan. Tapi takde wifi. So sape2 yang suka surf tenet pakai henpon tu, tak digalakkan nak beli. Tapi, kalau nak jadi 2nd henpon ok je. Pakai sama2 ngan boyfren. Ngeee ~~ Ok dah dua kali aku cakap nak pakai sama2 ngan boyfren. Hmmm.




Tapi kan? Antara LG Lollipop dengan Nokia E72, agak 2 korang mana satu yang korang pilih?



Mestilah Nokia E72 kan?? Kan? Kan?



Yes. It's a birthday gift.
Yeyeye!!


Baru dapat pagi tadi. Bau kedai lagik. Hehehe.



Lepas ni senang la aku nak mms & 3G. Takdelah korang dok kutuk2 henpon BLUBERRY aku tu kan. Hehehe. Nak gi mane2 pun senang. Just gimme a call bebeh. Aku nye henpon skrg ade GPS hokey!! Huhu. Sila la jeles. :-P





Tapi, Lollipop LG tu pun akan ku beli jugak. Tunggu la nanti.
Erm, ok la. Nak belek2 henpon baru. ^_^

15 comments:

  1. ko dh dpt ke E72?????????arrghhhhhh jelesnye...bile la laki aku nk belikan tuk aku lak ni...adoiyaiii sabo jelah..

    *bau kedai tu, smpai ke lubang idong aku ni tau...hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahha..pe lagik..mintak beb.. jangan tak mintak...
    skrg dah murah... ;p

    ReplyDelete
  3. wahhhh
    best giler

    bff aku kasik sony aino tue

    hehehe ;)

    ReplyDelete
  4. waaaa...aino pun best la beb...

    ReplyDelete
  5. yeayyy! dapat henpon baru lahhh! :D
    siang td baru sy nampak iklan hp lg lollipop tu.

    ReplyDelete
  6. Congrats!! Dah jadi warga Nokia jugak~ Hahaha.. alamak, u advanced 1 series dr I lah.. isk. Nyesal I beli E71 kalau ku tahu lagi sebulan E72 tu keluar last tyme =(

    Hmm.. birthday gift. Dari siapa tueee? (^_^) Best la.. pasni pakai camera phone jew.. 5mgpxl kan!!

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday

    ReplyDelete
  8. hp LG tu chomel gila kan. samsung corby pun chomel!

    ReplyDelete
  9. yeay!same kaler beb :) sila lah buat kenduri sempena e72 :))

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  11. comel2 kalau ko datang sini mmg boleh jadi gila terus..huwaaaaaaa.nice tho.

    ReplyDelete
  12. Blueberry? Ko ni kan.. Hahahah betoi! Siapakah yang present kat kau tu? Bak fon no dia. :P

    ReplyDelete
  13. weh.aku dh belikan dango hair nya kit tu..nnt aku sampai malaysia aku bg eh....:)

    ReplyDelete
  14. really dart??? huhuhu...tq2.... nanti kita kontek2 kat chatbox ko eh...

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..