Monday, March 1, 2010

Kenapa Tak Sama?

Pagi tadi otw gi keje dengar lagu Bidadari dr kumpulan Lela. Memang layan abes la. Feeling je aku rasa. Tapi tak sempat dengar abes sebab dah sampai kat opis. So sampai2 je opis terus on pc, bukak winamp, jump terus ke lagu Bidadari. Tapi ....

Apesal dia nye feeling macam aku dengar lam kereta lain ar?? Langsung tak sama macam aku dengar lam keta tadi. Isk, sungguh tak puas hati. Korang penah tak rasa camtu? Ke aku sorg je rasa camtu? Huh!

(nak update pasal kawen2, tapi gambar sume tak bawak pulak.. haih)

3 comments:

  1. ...sebab....Dlm krta nmpak pemandangan....dlm opis nmpak bos!! tu yg x sm feeling tuh..

    ReplyDelete
  2. hahahha...mungkin la kot...
    nak feeling2 kat opis pun tak best..

    ReplyDelete
  3. hahahha...mungkin la kot...
    nak feeling2 kat opis pun tak best..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..