Wednesday, April 28, 2010

April Fool!!

May u have all the joy ur heart can hold.
All the smiles a day can bring.
All the blessings a life can unfold.
May u have the good best in everything.


Happy Birthday to my dearest friend;

Affa, Naim & Anwar.

Sabtu yang lepas, crew ANL sekali lagi berkumpul untuk meraikan ulangtahun ahli-ahli ANL yang lahir pada bulan April. Makhluk-makhluk comel yang terlibat kali ni ialah AFFA, NAIM & ANWAR. Dan lokasi yang terpilih kali ni adalah di A Famosa Water World.



Tempat ni memang superb best. Dah nama pun Honeymoon suite. Haruslah best kan nokk. Dengan katil besar boleh muat 4 orang siap ade cermin besar punyaaaa, bantal dan tilam yang empuk yang kalau dapat tido situ memang rasa tak nak bangun dah. (nasib baik aku dapat merasa tido atas tilam empuk. hohoho). Swimming pool pun best siap ade jakuzi bagai. (tapi dalam jakuzi tu ade katak .. ape kes?? tak senonoh betul). TV pun besar, LCD 42' nyahhh. Tapi, dah sibuk2 macam tu ade masa pulak la nak layan tv tu. Kesian tv tu takde orang layan. Isk3. Apepun, tempat memang best. Pandai birthday boy pilih tempat. Cantik menarik tertarik ko memang da bomb! Malangnya gambar tak sempat nak amek sebab sume rakus nak naik atas katil kan. Ditambah pulak photographer pemalas nak amek gambar. Maka nya takde lah gambar2 untuk tontonan umum. Yang ade pun gambar ni je nyah ;

Keadaan katil sebelum diromen2 oleh makhluk2 rakus. Kalau aku amek gambar katil ni masa nak balik, boleh pengsan korang tengok. Tu belum lagi gambar sekitar banglo tu. Boleh meninggal dibuatnya. ^_^

Macam mana pun, party (cam tak best pulak sebut party...so sosial. Tak elok tuk bacaan bakal2 mak mertua. Tukar pakai majlis la). Sopan sket. Hehehe. Overall, majlis berjalan dengan lancar. Semua sukses seperti yang dirancang. Walaupun perancangan last minute. Million thanks to Mr. Naim the Birthday Boy yang bersusah payah plan mende ni sume. Sendiri punya birthday, sendiri yang organize. Mana mau cari beb?? Ni la calon suami yang dicari2. *tiba-tiba. Hahaha.

Tak lupa juga untuk tuan penasihat 25%. Mr. Zaki yang berusaha bersama-sama Naim tuk pastikan majlis sukses.


Dua orang penting. Zaki siap pakai tie merah lagi. Bukan calang2 orang leh pakai tie kaler merah camtu. Hehehe. Oh ya, mereka berdua masih single. But available or not saya kurang pasti. Kalau berkenan, boleh la ON NAIM atau ON ZAKI dan hantar ke 32888. Setiap sms dikenakan charge RM 1.50. 50 sen masuk tabung mereka. Lagi seringgit masuk akaun saya sebab bertanggungjawab menjadi mak hayam. Hihihi.
*jangan marah arrr*


Korang tengok la atas katil boleh diorg nak posing. Patutlah badan aku gatal2.
Sib baik la birthday korang. Takpe2, kasi chance.



All nite crew with black n red theme.
Tapi cam tak berapa menjadi pulak tema merah hitam.
(kek tu sedap gile!!)



Thanks to all yang sudi datang jauh2 tuk memeriahkan majlis.
Korang memang best!



Majlis abes tah kul berapa. Aku memang dah terbongkang tak sedarkan diri. Nasib baik aku awal2 dah landing atas katil, so dapatlah tido dengan selesanya atas tilam empuk. Yang lelain terpaksa la tido bersepah2. Dah macam kena tsunami kalau tengok. Nasib baik takde gambar. Hihihi.



Esoknya gerak balik kul 12.

Sesi beramas mesra sebelum balik. ;p



I'M GONNA MISS THIS PLACE AND ALL THE MEMORIES THERE



Jumpa lagi.
Tata.

1 comment:

  1. Haish..

    Sorry la x dpt join kowang ..

    Tempat nie penuh kenangan tahun lepas -__-"

    Kenangan pahittttt sobs sobs..

    Anyway , nampak menarik tertarik da bomb !! :)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..