Monday, April 12, 2010

Date Night.


Dah lama aku tak gelak macam orang sawan bila menonton wayang. Tapi kali ni aku gelak dari mula cerita sampai habis. Movie Date Night ni memang kelakar. Beyond my expectation la kiranya. Aku tak expect pun cerita ni best. Tapi memandangkan takde cerita lain yang best lagi yang boleh ditonton, aku pun pilih je la movie ni. Tapi sebelum tu ade gak aku google review dari orang lain. Tapi tak banyak review aku dapat. Mungkin orang belum tengok lagi kot cerita ni. Sekarang ni aku sangat berhati-hati memilih movie sebab tak nak jadi kes aku tetido dalam panggung masa citer Alice In Wonderland. Gile boring dowh cerita Alice tu. Tu la padahnya kalau pergi semata-mata sebab hero dia. (^_^)

So kepada sesiapa yang mencari2 movie yang best untuk ditonton pada hujung minggu, aku sarankan pergi la tengok movie ni. Sumpah best! Cuma yang tak bestnya aku tak dapat nak concentrate sebab aku tak nampak jelas disebabkan mata aku yang rabun dan spek aku pulak ilang. Dah la duduk seat belakang sekali. Sengsara betul mata aku dibuatnya. Nak tak nak lepas ni kena la aku buat spek baru dan terpaksalah pakai spek walaupun muka aku cam hape je. Adeh ~~



4 comments:

  1. Alaaa! I dh lama gila tak tengok wayang oke. Blk from JKT aritu, I bought gila byk DVD but tak sempat nak tgk satu apa pun lg. :(

    ReplyDelete
  2. hehe..u bz kan skrg.. takpe.. ade masa nnt tgk la.. i nak cari dvd best2 tp bila g kedai dvd mesti dah takde...dah abes.. tension betul

    ReplyDelete
  3. hehehe pakai itu kanta lekap lah babe...

    ReplyDelete
  4. aku tak boleh pakai itu kanta lekap sebab selalu lupa nak bukak

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..