Tuesday, April 6, 2010

Line Clear.

Bos besar takde. Bos kecik sket pun takde. Bos kecik sket lagi pun takde. Ok, line clear. Suasana sunyi dan sepi kat opis ni pun memang sesuai sangat untuk aku feel dan mengupdate blog. Tapi ...

Mood masih belum datang. Walaupun banyak sangat perkara aku nak luahkan, kongsikan bersama. Sekarang ni jadi macam tak reti pulak nak eksperesikan perasaan aku melalui blog. Tetiba ayat semua jadi kaku. Rasa macam janggal jer. Pehal tah. Sebab tu aku lama tak update blog. Padahal banyak sangat rasa yang aku rasa sekarang nie. Pahit, masam, manis, masin sume ade. Dalam tempoh suku pertama tahun ni macam2 perkara yang jadi. Perkara-perkara yang aku langsung tak expect akan datang secepat ni. Tapi semua perkara yang berlaku adalah perkara yang baik-baik. Cuma penerimaan aku je yang agak tak menentu. Kadang-kadang keliru dengan kehendak sendiri. Aku rasa aku ada masalah jiwa la. Mungkin aku perlukan kaunseling. Tapi aku takut nanti pakar kaunseling pun leh jadi gila dengar masalah aku. Hehehe.

So, apa aku nak buat ek? Layan lagu dulu la ;


Masih tertinggal bayanganmu
Yang telah membekas di relung hatiku

Hujan tanpa henti seolah petanda

Cinta tak disini lagi

Kau telah berpaling


Biarkan aku manjaga perasaan ini wooo
Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi

Kau menjauh aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

Masih adakah cahaya rindumu

Yang dulu selalu cerminkan hatimu

Aku takkan bisa menghapus dirimu

Meski ku lihat kini kau di seberang sana


Biarkan aku menjaga perasaan ini wooo

Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi

Kau menjauh aku takkan jauh

Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu


Andai akhirnya kau tak juga kembali
Aku tetap di sini menjaga hati .....


Biarkan aku menjaga perasaan ini wooo

Menjaga segenap cinta yang telah kau beri
Engkau pergi aku takkan pergi
Kau menjauh aku takkan jauh
Sebenarnya diriku masih mengharapkanmu
Sejujurnya diriku masih mengaharapkanmu ...



Huhu sedih gila la lagu nie. Kalau karoke mesti layan habis la. Tetiba rasa nak karoke. Jom sape nak teman?

Tetiba rindukan OREN ngan BELLA.

7 comments:

  1. haha..oren suzan kiut miut,,, nad pn ader oren gak tp name bebot.. =)

    ReplyDelete
  2. bebot... mesti comel gile kan..
    ni kucing org..kita tolong jaga je... dah pulangkan balik..pastu dia ilangkan oren..sedih tau

    ReplyDelete
  3. perlu ke kau nyanyi2 lagu tu untuk match ngan situasi...???

    sape yang hilangkan oren tuu??? kejam!

    ReplyDelete
  4. snanye nak tulis momoko-chan tapi jadik "mo"...

    ReplyDelete
  5. lupakan dia cujen...jgn ko harapkan dia akan datang cari ko...huhuhu kuat tol penangan bawang...

    ReplyDelete
  6. hohoho..perlu la... baru la de feeling...

    atok,
    ape lak bawang.. bawang tu takde kena mengena lam ini pilem..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..