Wednesday, May 19, 2010

Oh Happy Happy Day!!

Aku ngah happy sangat2 ni sampaikan aku rasa kalau ade orang lempang muka aku pun aku leh senyum je sampai telinga.

Sudah lama ku mencari baru kini ku ketemu. Huhuhu. Happy. Happy. Happy.

Ok, sila lempang muka aku sekarang.



Long Top : Topshop
Skinny Jeans : EDC by Esprit
Sneakers : Converse
Handbag : No Brand
Blazer : No Brand

Sorry, kegembiraan aku belum dapat dikongsi buat masa ni. Belum masanya. Dah ready nanti aku share. Bye.

11 comments:

  1. nak lempang jugak. sebab macam lama nak kena tunggu. haha.

    ReplyDelete
  2. aku pon nk lempang gak sbb dah xcited nk tau..haha

    ReplyDelete
  3. hahaha. sabar anak muda... belum boleh nak share..

    ReplyDelete
  4. panggg!!!!!!!!
    weh cepat ar kongsi ;)

    ReplyDelete
  5. wow! skinny edc size apa? i xde size.. huk huk huk~

    ReplyDelete
  6. takde size??
    ni size 24..
    gila ketat weh...
    mmg skinny habis..
    ade lagi kat esprit outlet alamanda..
    hitam n grey

    ReplyDelete
  7. nk tiru dart ke tulis apa yg pkai..haha

    ReplyDelete
  8. org lain pun banyak wat. ko dengki le tu x dpt pakai skinny jeans cam aku.. lalalalala

    ReplyDelete
  9. handbag no brand???
    aku beli mahal tu...
    keji giler kau!

    ReplyDelete
  10. huhu..mana aku tau.. brand ape handbag tu?

    ReplyDelete
  11. Semakin vogue kawan aku ni! :)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..