Thursday, June 3, 2010

Love Actually Is All Around.

Apa ni, sejak akhir2 ni asik nak post tentang cinta je. Tau la jiwa sedang berbunga cinta tapi perlu ke setiap entry citer pasal cinta je? Boring nokk. Ok ok promise ni last citer pasal cinta. Pasni nak citer pasal masak memasak pulak ^_^.

Sebenarnya uols, iols nak citer pasal movie yang iols tengok tadi. Sanggup tak pergi lunch sebab nak layan citer ni ;


Orang kata cerita ni best tapi iols tak dapat la nak bagi review lagi sebab tadi ngah syok layan ditambah pulak ade scene lucah bogel membogel bagai, tetiba my boss keluar dari bilik masa betul2 scene ngah blowjob bagai kan. Sepantas kilat mcm trojan iols off kan my PC. Nasib tindakan refleks iols pantas nyah! Kalau tak harulah iols dituduh menonton video lucah di opis. Haram betul la citer2 mat saleh ni. Perlu ke aksi2 lucah tu semua dalam ini pilem?? Kan dah menyusahkan hidup iols. Terus potong stim nak tengok movie tu. Nampaknya kena layan kat kat rumah dalam bilik sorang2. Bahaya sungguh menonton movie kat opis.

Ok la. Nak citer tu je. Perut lapar la pulak tetiba. Tak makan sebab merajuk dengan orang tu yang janji nak datang lunch sama tapi tak tunaikan janji.

Kseimpulan hari ini;

Lembu berpegang pada tali, manusia berpegang pada janji *tetiba

4 comments:

  1. Hahahaha... hoiii !! Tgk pilem luchhhh!!! (^_^) Kantoi !

    Lenkali tgk ngan boipren baru SERONOK !! :D

    Anyhoo, tak payah majok lelame. RUGI. Org merajok nie rugi banyak tau hehehehe..

    ReplyDelete
  2. pantasnye komen. hihihi.
    memang rugi pun. lapar sangat tahap dewa dah nie. haish

    ReplyDelete
  3. ada ka scene mcm tu?? lupa la..tp best story ni!

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..