Wednesday, August 18, 2010

Nia Ennalisha Sofea.


Bayi comel lagi tembam ini adalah milik my best friend Sharifah Norlinda aka Kak Linda sengal. Lahir pada 14 Ogos 2010 dengan berat 3.72 kg. (aku dok terbayangkan cemana la aku esok nak kuarkan baby kalau beso camnie...koyak la.... haish). 

Anyway, congartulation to Kak Linda & Husband di atas kelahiran baby girl yang super comel ini. 
Nanti kalau aku ada anak lelaki, aku jadi besan ko ye kak!


Nia cepat besar tau, nanti boleh ikut Mummy ngan Auntie Cujen pergi karoke. ^_^


Sorry la kak, aku terpaksa letak gak gambar ni.
(Saje je nak jatuhkan saham ko.)
Cepat-cepat kuruskan badan yer, nanti tak vouge la pakai kebaya kat majlis aku nanti.
Oh ye, memandangkan ko bersalin awal, 
jadi tiada alasan untukmu tidak hadir ke majlis kawen aku. 

Jangan lupa aku nak hadiah besar. LED TV 52' tau!

Nampaknya tahun ni aku banyak dapat anak angkat ler... Kepada mummy to be ; HAWA, FARAIN, ANI & ONNISYA congratulation to u all gak. Jaga kesihatan diri and baby baik-baik. Aku join the club tahun depan! Hehehe. 



3 comments:

  1. mak aih chumel nyer. congrats kak linda :)

    ReplyDelete
  2. amboiii.. comelnya dia! nama bukan main panjang lg tapi sedap! :)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..