Wednesday, October 27, 2010

Tuhan Itu Maha Adil lagi Maha Mengetahui.

Sebab Dia tau aku tak pandai masak, dia kurniakan aku lelaki yang pandai masak.
Sebab Dia tau aku ni panas baran, dia kurniakan aku lelaki yang cool.
Sebab Dia tau aku ni garang, dia kurniakan aku lelaki yang ceria.
Sebab Dia tau aku suka kucing, dia kurniakan aku lelaki yang suka kucing jugak.
Sebab Dia tau aku tak pandai layan budak-budak, dia kurniakan aku lelaki yang suka budak-budak.
Sebab Dia tau aku suka membebel, dia kurniakan aku lelaki yang tak banyak cakap. (tapi, sekali dia membebel, takde can langsung aku nak mencelah)
Sebab Dia tau kadang-kadang aku ni malas, dia kurniakan aku lelaki yang rajin.

Apa lagi yang aku nak? Bukankah kehidupan berpasangan itu untuk saling melengkapi? :-)

Aku bahagia dan bersyukur dengan apa yang aku ada sekarang ni dan semoga kebahagiaan ini adalah untuk selamanya. Amin.


 Terima kasih untuk kebahagiaan dan kegembiraan ini.
Love u till the end.

8 comments:

  1. thanks kalid.
    aku doakan ko pun cepat2 jumpa ur soulmate.

    ReplyDelete
  2. memg pasangan bahagia la korang ne..happily ever after...

    ReplyDelete
  3. wow

    semoga berbahagia ke akhir hayat babe

    ReplyDelete
  4. tak terlambat nk wish selamat pengantin baru..
    ya tuhan tu mmg adil but ada beberapa perangai cam baran or garang tu hopefully bleh berubah coz yeah laki kan..sampai bile bleh bertahan ngn perangai2 camtu..tp klau dia leh terima then ok laa..
    nasihat drpd orang yg dh berkawin beberapa tahun..huhuh
    semoga berbahagia selalu..*peace*

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..aku sgt happy for u both:)tp sayang tak dpt gi kenduri ko.Mmg ko cantik time wedding tuh.So bile nk jumpe nih?nk tgk gak wajah pengatin baru.set date bile ko free ok:0take care dear..

    ReplyDelete
  6. lovelywa,
    thanks for the advice...
    saya pun dalam proses berubah.. :-)

    ien,
    ko dah tak morning sickness?
    aku baru je jumpa2 gossip2 dengan onni, ani n afa ari tu.. nnt ko dah ok, msg je..aku free jek..

    ReplyDelete
  7. sickness masih la su.Kali mmg teruk skit tp aku tetap kuatkan smangat.huhuhuhu.ok kalu camtu kalu situasi aku dh aku akn bgtau.Dh lm tak jumpe korang semua.Wah mesti gossip2 panas.hehehehe

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..