Tuesday, November 9, 2010

Rambut Rambutan.

September 2006

Oktober 2007


Disember 2007

Mei 2008

Disember 2008


April 2009

September 2009

September 2009 (change hair color)

November 2009

Disember 2009


Dan ini gaya rambut aku sepanjang tahun 2010



Kembang, kering, mengerbang, kasar mcm penyapu. Seriously aku dah bosan dengan gaya rambut aku sekarang. Tak tau nak buat apa dah. Korang rasa muka aku ni sesuai rambut cemana ar? 

Atau mungkin dah tiba masanya aku ubah imej??










6 comments:

  1. Sumpah u nampak cool and stylo gile with hair style VICTORIA BECKHAM tuh !!

    OMG !! :D Buat la.. then hi-light kan .. lawa seh !!!!!!!! Sesuai sebab ur face bulat. Then bile short hair, face u jadi slim oval type =D Smart!

    But please please please... DO NOT make your BANGS TOO SHORT! Hehehe.. It makes ur face nampak sangat BOOOLAT.

    Buat fringe ok! Sebab u only cut sikit je depan and swift it to the side. But shortie BANGS.. a BIG NO :)

    Sekian advice dari bukan-pakar-rambut muakakakaka :))

    ReplyDelete
  2. Oh ya. Additional, jgn la pakai spek. Makes u looks a bit old ;D no hard feeling ya.. nie jujur neh! Pakai color lens, ok. Glasses? Hmmm.....

    ReplyDelete
  3. sebab tu i tak pakai spek even mata rabun tak nampak hape...ehehehe... yangbangs pendek sangat tu bukan salah i... org kedai tu x reti gunting..geram betol... and kalau nak tau, i mmg nak cut pendek mcm victoria or rihanna tu tp en somi kata tak payah.... hadoi..fenin2

    ReplyDelete
  4. heheheh
    nampak manis bertudung
    :D

    ReplyDelete
  5. seyesly,,
    lg cntik bile pakai tudung.
    manes mcm gule taw.

    btw,,slamat kawen kak :)

    ReplyDelete
  6. sweet je biler ko pakai tudung.
    =)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..