Tuesday, November 9, 2010

Terbang Ke Sabah Serendah RM 0.01 sen!

Tak percaya?

Aku dah book flight pun. ^_^

 Naik Fireflyz, tiket untuk 2 orang pergi balik termasuk tax insurance bagai baru RM 198 hengget!!! Believe it or not la. Memang murah. Rasa nak menangis tengok harga tiket tu tulis RM 0.04 sen jer!


Murah tak? Hihihi

Baru hari tuk dok merengek2 kat laki aku nak ajak dia pi Sabah. Tup-tup tadi ade member cakap Fireflyz wat promo tiket pi Sabah 1 sen jek. Tu yang aku terus booking tanpa keraguan. Hihihi.

Tak sabarnya nak jenjalan kat KK. Nak pergi pulau-pulau kat Sabah. Makan seafod, pegi Kundasang tengok Dairy Farm yang diorang sibuk dok kata cantik tu. Haish. Cepatlah bulan 2!




Cantik kan?? Banyak lembu. Tak sabar nak perah tetek lembu. Lalalala.
(pic kredit to mforum.cari.com.my)


Sape yang teringin nak ke Sabah tu boleh la book tiket sekarang. Fireflyz sekarang boleh naik kat KLIA dah.  Kapal terbang pun kapalterbang baru. ^_^






p/s: aku dah gunting dah rambut aku yang panjang mengurai mengerbang bak langsuir tu. 

Jadi muda 10 tahun. Hihihi. Syok sendiri!


Ni rambut aku yang dah dipotong.
Amoi tu baik hati potongkan camtu supaya aku bley simpan.


Tapi kan tetiba aku seram simpan rambut aku sendiri camtu. Dah la simpan dalam gobok. Tah pape jek. Laki aku bley pulak buat rambut aku tu mainan tuk kucing. Geram jek aku.


5 comments:

  1. terbang ke sbah.....huhu....dpt jgak agas trbang ke sabah gak...hopefully everthing will be woderfull nnti....kita perah susu lembu same2...yeeee yeeee

    ReplyDelete
  2. lovely pictures!





    fashionbyfatima.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. aku terbang bulan 3 nnati

    wehhhh

    kau terbang di hari jadiku
    jadi sila belikan hadiah
    lalalala

    ReplyDelete
  4. 3 hari 2 malam?

    Mana cukup beb.. Hahaha!

    Tapi KK not bad la. Shopping mall 1Borneo dah macam Megamall MidValley :D

    Seafood Sabah a bit pricey. So kena pandai pilih tempat. Recommendation utk seafood try kat Penampang : Nelayan Village kot nama restaurant tue :)

    Then gi round island kalau boleh pegi all island. Ade 4-5 island. So spend 1 day there okey? ;)

    Hotel mana u stay? Kalau nak murah (u pegi ramai-ramai) so amik apartment. Memang murah and not so bad. Else duduk je kat hotel.

    Duduk kat town KK (old) yg ade pasar philipines tau. Kat situ u boleh jalan kaki jer. Takyah naik cab. Cab sana quite expensive.

    Unless u nak gi 1Borneo, u hefta pay about rm25 one way :D sbb 1 Borneo jauh sikit..

    Itu je info wat masa nie. Anything u can ask me ya! ;)

    ReplyDelete
  5. okay, part rambot buat mainan kuceng tu best.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..