Thursday, December 2, 2010

Sale! Sale!



Can u believe u can get all this for only RM 360?? Murah kan?? Tapi ni purchase with purchase la. Aku beli miniature perfume yang ade 4 perfume tu dengan harga RM 180. Then dapat la beli set Coach beserta mekap tu dengan harga 180 jugak. Ikutkan sebenarnya kena spend RM 200 baru dapat beli set Coach tu. Tapi, abang lembut kat booth Estee Lauder tu baik hati. Dia kasi jugak la aku beli set Coach tu walaupun tak cukup spend 200. Hihi. Macih abang lembut!

Set coach ni ade 3 color. Merah, Gold n Silver. Barang2 dalam beg tu pun beza ikut kaler. Macam aku amek kaler merah, so dapat lipstick pun kaler terang2. Dalam beg tu ade 2 lipstick, 1 lipgloss, 1 eyeliner, 1 blusher brush, 1 lipstick brush & eyeshadow. Berbaloi kan? Tambah pulak dapat beg coach yang comel tu. Kat luar harga beg je dah cecah 200. Lom tambah mekap lagi. Lipstick sebatang 80 hengget ok. Estee Lauder ok bukan Silky Girl. Tapi aku pun tak pernah cuba brand ni. Beli pun sebab murah. Tu la orang pompuan. Pembaziran amalan syaiton!!! Boleh tak masa beli tu aku sorok dulu dalam kerata takmo tunjuk kat laki aku. Takott!! Hihihi. Sekarang baru aku tau kenapa bini2 orang kalau beli barang baru mcm handbag or kasut or mekap, mesti sorok dulu dari laki. Dah lama2 baru bawak kuar. Kalau laki tanya beg baru ke?? Masa tu boleh la cakap 'eh, i beli dah lama dah.. u je yang tak perasan..sebab i jarang pakai'. Hihi. Tapi aku mana reti nak sorok2 sangat. Last2 semalam aku dah kantoikan sendiri. Nasib baik tak kena marah. Hehehe.

Sale ni sampai 5 hb ye kengkawan. Kat Parkson Alamanda. Dia ada buka booth kat depan kedai Famos Amos. Beli jangan tak beli. 



Aku berkenan set mekap ni sebenarnya. Semua tu termasuk beg yang gojes kaler gold tu baru RM 288. Tapi memandangkan aku jenis tak mekap sangat punya orang, so lupakan je la. Bakal2 pengantin kalau nak buat hantaran pun ok. Yang sambut birthday or anniversary tu boleh la mintak hadiah nie. Berbaloi-baloi. 

^_^

4 comments:

  1. bestnyer beb..nk jugak..tp ongkos ngak ada..hahaha

    ReplyDelete
  2. wah..sempat ye kau kak capai.... cantik... mau tapi malu la pulak..

    ReplyDelete
  3. Hi dear, bout that pants I have another piece, same colour the only diff is the latest pants looks more feminine. Here are the details

    Length : 37"
    Lower Waist : 30"
    Hips : 38"

    Just let me know if you're interested :) thanks

    ReplyDelete
  4. alamak ni yg lemah ni..tp sok dh last..nasib aku xdok kt putrajaya..klau x msti sok nk g alamanda..klau isnin ada lg abisla lunch hour aku g alamanda..huhu slmat..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..