Wednesday, January 5, 2011

All Good Things Come To Those Who Wait.

Atau dalam bahasa melayunya, sabar itu banyak hikmahnya. ^_^

Tapi salah satu sifat yang terbesar dan terburuk dalam diri aku ialah TIDAK SABAR. ^_^


Kalau nak sesuatu tu, dan dan tu la nak jugak. Macam nak kan kasut ni ;



Ahad lepas jalan-jalan kat Alamanda ternampak kasut ni kat Nichii. Tetiba berkenan. Takdelah mahal mana pun. Ada less 30% lak tu. Tapi laki aku pujuk-pujuk soh beli nanti. (ala..sebenarnya dia tak nak aku beli sebab kasut aku bersepah kat umah tak pakai pon..balik2 pakai kasut yang sama jek..) Lagi pulak masa tu aku belum kuarkan duit. Nak mintak laki aku konpom la dia tak bagi nye. Hmm..terpaksalah aku tunggu hari lain.


So semalam, hari Selasa lunch kat Alamanda. Memang dah niat nak beli kasut ni.Sekali tengok kat Nichii kasut ni dah less 50%. Hoh! Nasib baik tak beli hari ahad lepas. Kalau tak mesti aku sakit hati selama seminggu. Huhuhu.

Kan dah kata sabar tu banyak hikmahnya. Hehehe.

Ok la, tu je nak citer.

Bye.

Doddy muka fed up je tengok aku. Hihihi.

6 comments:

  1. cantik siot!
    bape harga die ko beli weih?

    ReplyDelete
  2. murah je..after diskaun tinggal 38 hengget...

    ReplyDelete
  3. wow not bad

    nape lah takde nafsu nak beli kasut2 mcm nie

    hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh...murah bebeno. ade kaler lain tak? sale 50% smpai bile? cis..aku balik keje singgah alamanda jap la. kalo tade size aku mmg dasar diskriminasi.

    ReplyDelete
  5. weh kat nichii tu sume size beso...geram betol aku..ade kaler itam tp kasut lain..mmg cantik...sume size 8 ke atas...diskriminasi betol

    ReplyDelete
  6. kate barang SALE. mmg le tggl saiz beso yg tade org pakai selain aku. hahaha aku dah try..tak sedap pakai. sakit kaki.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..