Wednesday, January 12, 2011

For Sale : Shoes.


Peep Toe Pump


Size : 7/38



Checkered Heels Pump

Size : 7/38



Studded Flats Shoes

Size : 8/39



Orange Flats

Size : 8/39 



Vintage Flats Shoes (Gucci Inspired)


Size : 39 
(little bit smaller than usual shoes. state size 39 but it fits on 38/7)


I'm selling off some of my shoes yang dah lama tak pakai or tak penah pakai langsung yang dok tersimpan je dalam kotak kasut collect habuk. All of my shoes are in excellent condition. I will not sell things yang aku sendiri pun dah tak nak or layak masuk tong sampah. Jual kasut ni pun sebab dah lama sangat simpan. Dok sayang-sayang tapi tak pakai pun. Ade yang tak sedap pakai sebab salah size (u know la kalau beli online ni). So better aku jual je la kot-kot ada yang minat. Kalau takde, aku simpan je la tuk anak cucu aku pakai nanti. Hehehe.

Intrested? Emel me ; cujern@gmail.com

Price : Each pair RM 40.

9 comments:

  1. suke! , tP malangnya size tak masuk. :(

    ReplyDelete
  2. yg coklat tali putih 2 kst llki ke pmpn? konpius nih..

    ReplyDelete
  3. SHM, tu kasut pompuan..laki nak pakai pun buleh..unisex...

    ReplyDelete
  4. still nampak baru n cantik. tp sayangnye tade saiz aku.huhuhuhu.kalu tak mmg confim beli:)

    ReplyDelete
  5. mmg baru pun.. tp tu la kaki aku beso sangat...ko kan cute..kaki ko mesti size 4 kan..hehe

    ReplyDelete
  6. aaaa
    kalo nk test dulu boleh

    aku paling berkenan yg no.1 tue

    tp kaki aku nie kadang2 7
    kdg2 8 hahahah

    ReplyDelete
  7. boleh je try dulu..tadek hal... kalau terus beli kang takleh pakai membazir jek nnt

    ReplyDelete
  8. hai..suke blog ni..tadi tgok paper bag tu..cantik sgt.

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..