Thursday, January 6, 2011

Hotaru No Hikari 2.




Sape-sape peminat cerita Jepun mesti pernah tengok cerita ni. One of my favourite Japanese Drama selain dari drama Shomuni. Tapi hari tu tak sempat nak habiskan sesaon 1 sebab tiba-tiba adaptor external HDD adik aku rosak. Semua cerita Jepun & Korea kat dalam tu. Cari-cari adaptor takde jual pulak. So tak dapat lah nak tengok last episoed season 1. Nak tunggu aku download memang takde nye la. Malas. Semua nak harap adik aku je donwload. Aku tau nak tengok je. Hehehe.

Now drama ni dah keluar season 2 pulak. Tapi lom tengok lagi sebab adik aku KEDEKUT TAIK IDUNG MASING tak nak bagi aku sebab aku dah rosakkan adaptor HDD dia. Mintak aku ganti rugi RM 50 pulak tu. Huh!

Ni sedutan Episod 1 season 1 (one of my favourite scene)




Cerita ni memang lawak dowh. Korang kena tengok. 
Kalau rajin download la kat sini;




8 comments:

  1. kwang..kwang..sape suro rosakkan HDD aku.
    baik cpt bg aku 50hengget.
    kelakar dowh yg season 2. lg best dr season 1.

    ReplyDelete
  2. yg season 1 mne nk dpt? bole bg link?

    ReplyDelete
  3. ughhh...x dpt dload pon..entension file die srt? xley maen la

    ReplyDelete
  4. ughhh...x dpt dload pon..entension file die srt? xley maen la

    ReplyDelete
  5. ughhh...x dpt dload pon..entension file die srt? xley maen la

    ReplyDelete
  6. ughhh...x dpt dload pon..entension file die srt? xley maen la

    ReplyDelete
  7. boleh download...yang fail srt tu tuk subtitle... play with GOM Player...

    ReplyDelete
  8. nk jgk tgk hotaru no hikari 2..link ade?=)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..