Saturday, January 15, 2011

My First Craft : Handphone Casing.

Finally, i made it!




Bukan ke dalam senarai wishlist aku tuk tahun 2011 ni nak buat craft thing. So ini la dia salah satunya. It's felt craft. Hehehe cantik tak? Ok la untuk amatur macam aku ni. Ni pun belajar sendiri je. Dok tengok-tengok blog orang pastu try n error je. Aku banyak belajar & dapat idea dari blog ni ; CRAFTZONE. Nak beli kain felt & other cfart tools pun banyak jual kat sini. So siapa-siapa yang berminat boleh la usha-usha blog tu.


Hohoho. Wat mende ciput tapi rumah bersepah cam haram. 
Yang sepah2 tu bukan aku buat, tapi dia nie;











Tengok la muka dia tu. Rasa nak tampar tak?  Eksyen betul. Lepas buat sepah boleh melepak atas MEJA MAKAN aku macam tak bersalah. Dah la tu aku nak buat kerja pun tak senang. Asik kacau je. Masa aku dok menjahit mende ni, dia asik tarik je benang. Pastu bila aku wat bodoh, dia cakau-cakau muka aku. Geram betol!!! Time aku nak update blog pun sibuk jugak dok atas keyboard. Doddy, doddy! Nasib baik la ko kucing. Kalau ko ikan dah lama aku rebus tau tak.


9 comments:

  1. wow! im impress! comelness! buat utk saya satu pls?? :D

    ReplyDelete
  2. Puan Cujen *akwet tak? haha*
    aku tanak casing henpon tu.
    nak kucing tu boleh?

    ReplyDelete
  3. Nude beaches [url=http://forum.hostpapasupport.com/index.php?action=profile;u=58234l] naked video clips[/url] Naked babes

    ReplyDelete
  4. belikan org bahan2 nyer...heheh...teringin gak nak buat. nanti org bayor...hahha... :p

    ReplyDelete
  5. kiUtnYEee..tAK saNGKe tAngAn kO bEseNi cuJEnn..:)

    iTS mE_shIKiN

    ReplyDelete
  6. Menarik n so impress.leh amik order tak?kalu leh aku nk jd d first customer:)

    ReplyDelete
  7. hehe..insyallah dh cntik sket jahitan aku amek order...

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..