Sunday, February 27, 2011

1st Anniversary & 27th Birthday Celebration.


No party, no suprise. Just a simple 'makan-makan' yang aku buat kat rumah. Jemput kawan-kawan terdekat je. Tu pun tak dapat nak jemput semua. Maklumlah rumah aku kecik je. Ramai-ramai kang takde tempat nak duduk pulak. Hehe. Kepada sesiapa yang tak dijemput tu kami minta maaf banyak-banyak. Faham-faham aje la yer. 



Genap setahun usia perkenalan kitaorang. Cepat kan masa berlalu? Rasa macam baru je semalam aku update entry birthday aku yang ke 26. Birthday party yang mempertemukan kitaorang. Tahun lepas sambut birhday single. Tahun ni sambut berdua, double pulak tu. Birthday & Anniversary. Harap-harap tahun depan triple pulak. (amin)

To my Husband, this is for you;

Today's Our Anniversary
a day for reminiscing
for dreaming dreams together
for hugging and for kissing

It's that anniversary feeling
that we're such a lucky two
because we've found each other
and true love has found us too

For happiness you've brought to me
these things I want to say
Thanks for sharing all my dreams
I love you more each day!

Happy Anniversary, Darling!



To all our friend yang sudi hadir, thanks a lot for sharing our happiness. Ada yang bawak hadiah. Susah-susah aje ^_^.  Korang menang best! Sporting & happening. Mana nak dapat weh kawan-kawan yang datang rumah siap masak nasi bagai macam kat rumah sendiri. Hahahaha. Takpe-takpe, tu tandanya korang memang serasi bersama. :-p

Mana nak cari kawan-kawan camnie.. hehe


I had a wonderful birthday & anniversary.

Tapi penatnya hanya tuhan aje yang tahu. Bayangkan malam sebelum tu aku tido kul 5 pagi mengemaskan bilik stor. Jadi bidan terjun lagi sambut anak-anak Bella. Pastu pagi siap-siap nak masak untuk jamuan malam tu. Habis je makan-makan, kena kemas terus sebab pagi tu jugak kul 3 dah gerak ke airport untuk ke Sabah.  Penat sangat rasanya. Tapi happy sangat-sangat. :-)


The Bibik!


Ok, enough for now. Next entry is about Trip to KK. Panjang woo entry ni. Tungguuuuuu!

2 comments:

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..