Friday, February 25, 2011

Banyak Cerita.

Baru balik dari trip ke Sabah. Penatnya. Bayangkan dua hari sebelum ke Sabah tu aku sibuk dengan macam-macam hal. Si Bella terberanak la, pastu sibuk uruskan birthday aku. Lom hilang penat dah terus fly ke Sabah. Penatnya tuhan je yang tau. Patutnya dah keje hari ni tapi siyes tak larat. Bangun tido je tadi dah kul 1 tengahari. Mmg sambung cuti la jawabnya.

Banyak sangat nak update nie. Ada cerita happy dan tak happy. Happy dengan kelahiran anak-anak Bella & trip to Sabah. Tapi balik rumah je ada berita tak happy. Sedih lagi sampai sekarang  :-(   Hmm nanti lah aku update satu-satu. Nak amek mood dan hilangkan penat dulu. Daa....

2 comments:

  1. Kucing kau jatuh dari apartment? Kesiannya! :'(

    ReplyDelete
  2. jatuh satu hal..pastu anak kucing sekor hilang... :-(

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..