Monday, February 14, 2011

My Sister Wedding.

Pelamin.


Hantaran.


Pengantin Room


Meja Makan Beradap


Doorgift

Ok, nak cerita sket pasal doorgift ni. Boleh tak masa aku ngah sibuk-sibuk siapkan doorgift ni boleh pulak  SELUAR AKU KOYAK. Besar siot!!! Jahanam sungguh.


Masa ni la kejadian hitam tu berlaku.

Masa ni aku cam dah terperasan bunyi 'prakk' suar koyak. Tapi bila aku check tang 'tuttt' tu takde pulak. Aku pun wat tak tau je la. Meneruskan kerja aku dengan penuh perasaan. Siap lalu lalang pegi dapur pe sume. Rupanya seluar tu koyak belah belakang. Haram betol. Tah berapa lama aku dok usung suar koyak tu aku tak tau la. Free-free aje diorang tgk bontot aku. Arghhhhhhhhhhhhhh, malu siot!!! Diorang pun satu tak nak tegur. Segan nak tegur kot. Pastu adik aku yang nampak suar aku koyak. Terus dia tegur,' 'weh angah, suar ko koyak  bodo'. Sekali aku tengok, masyaallah!! Dah la org ramai kat situ. Nak cover buat-buat la gelak. Huhuhu. Sadis sungguh nasibku. Sampai begitu sekali aku dimalukan. Hina betol rasanya. -____-


Okey cukup pasal cerita hitam tu. Sambung cerita pasal wedding adik aku pulak. 



Ni la rupa adik aku yang kawen hari tu. Yang no. 3. Nama dia Zakiyah. Panggil bibik je huahahahaha. (weh kening ko dah macam fauziah gous dalam cerita sifu n tongga). Mwahahaahha. ok ok aku letak gambar elok sket.


The Bride!
(masih serupa..hihihi)


The Groom.
(Sebelah pengantin lelaki tu abang dia. Masih single you!!)



The Bride & Groom after their akad nikah.
(dua kali lafaz baru sah - sama cam laki aku. hehe)


Groom Side.


Bride Side.
Asik-asik baju kaler maroon.
 Raya maroon, aku kawen marron, adik aku kawen pun marron gak.
Ni la padahnya kalau baju tak nak tempah awal-awal.

Percubaan membuat lambaian Usop Hantu Kak Limah Balik Rumah.




Ok cukuplah update pasal kenduri kawen kau. Over tau gambar kau banyak-banyak dalam blog aku. (Tu la, soh wat blog tak nak). The rest of picture will upload to my FB.

Congrats to Noor Zakiyah & Nik Khairail Afzan.
Semoga berbahagia ke akhir hayat.




Hmmm masing-masing dah kawen. Tinggal la anak dara 4 orang ni;


Erkkk, ye la ye la... yang hujung belah kanan tu dah hilang dara T__T


Bulan depan rombongan ke Kelantan pulak!
Nak jumpa Khairul Fahmi.
Ada sape-sape nak ikut?


8 comments:

  1. weh, bedroom dia gorgeous giler! pelamin too, eh eh all !!
    gile damn cantik kot merah putih !

    ReplyDelete
  2. faa niza - dah kawen belom? klu blom bley amek idea..hehe
    (bilik pengantin tu wat sendiri je..simple sangat sebenarnya) kalau letak rose petals lgi cantik..tp tak beli sbb rose mahal..valentines kan..

    ReplyDelete
  3. walawei.
    bilik, pelamin, sume simple tapi cantik. less is more.

    ReplyDelete
  4. la da kawen upenye tuan blog ni,tandenye da lame aku tak bace entry2 sini ek

    ReplyDelete
  5. haii cantiklah pelamin, bilik tidur and mekap pun simple and natural. boleh bg link tak mekap n butik mana?

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..