Wednesday, February 9, 2011

Tak Lama Lagi Saya Nak Dapat Baby. ^_^

Tapi, bukan baby saya la. Baby dia nie;



Kenapa aku yang kawen dulu tapi kau pulak yang pregnant dulu?? Ciss, tak puas hati sungguh.

Actually masa mula-mula rasa cam tak percaya je si Bella ni pregnant. Tah bila masa si Doddy tu romen si Bella ni pun aku tak tau. Dah la diorang ni adik beradik. Sumbang mahram betol. Kadang-kadang aku musykil la, betul ke si Doddy yang romen Bella ni. Ke si Bella ni ada hubungan sulit di luar. Time aku gi kerja dia bawak kucing jantan masuk umah. Hihihi. Macam tak mungkin je kan. Dah la umah aku kat tgkat 2. Pintu semua berkunci time aku takde. Hmm memang sah la anak si Doddy ni. Yang aku geram tu, Doddy ni boleh buat bodoh je cam tak bersalah. Dah la tak matang lagi. Banyak perangai. Tak reti dok diam. Tau-tau je dah nak jadi bapak. ^_^

Tak sabar nak tengok anak-anak Bella. Kucing biasanya pregnant berapa bulan ar??

Doddy yang itam dan demok!!

3 comments:

  1. ingat ko yg mengandung tadi...cet..ko bile plak? aku nk anak buah baru ni...

    sumbang mahram btol si doddy ni. ish3

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..