Tuesday, February 1, 2011

Yahoo, its February!! ♥♥



Wohoo! Saya sangat teruja bila datangnya February. Ada orang cakap February is a month of LOVE. Well, its true for those yang celebrate Valentine's Day. For me, memang tak sambut la. Kata sambut Valentine's Day itu haram kan. Hehehe.

But it still a month of love for me sebab my birthday is on 21st February. Kali ni lagi best sebab my anniversary pun on February jugak. Kata jumpa laki aku masa celebrate birthday tahun lepas. ^_^. Haruslah tahun ni kemeriahan berganda-ganda. Hadiah pun kena mintak double kat laki aku ni. Huhuhu.

Bulan ni jugak bulan yang paling banyak cuti. Cuti Hari Wilayah, Chinese New Year, Maulidur Rasul, pastu adik aku nak kawen lagi bulan ni dan yang paling best bulan ni nak pergi holiday kat Sabah. Wohooo! Sangat-sangat tak sabar. Lagi-lagi bila tengok gambar Kak Hidd yang baru balik dari Sabah. Siyes nampak cambest. Terus mood Holiday turn ON. Hahaha. 

See, jadual saya sangat padat pada bulan February ni. Dah la bulan February ni bulan yang pendek. De 28 hari je. Harap-harap semua yang dirancang berjalan lancar. Wish me luck ok!


Happy February uolss!!!! 

Kenapa bila masuk je bulan February, jiwa rasa cam sentimental jer. Korang rasa tak mcm yang aku rasa?

6 comments:

  1. Balik nanti update dengan gambar2 menggiurkan.hehehe.epi holiday cujen!

    ReplyDelete
  2. adek yg mne kawen cujen?

    ReplyDelete
  3. adik yang bawah saya... yg no. 3..kenal ke?

    ReplyDelete
  4. hidayah ke yg blaja kt oversea tu? x knl..juz follow ur blog je =}

    ReplyDelete
  5. nope. hidayah tu belajar kat utm.. yg balik dr oversea tu la..zakiyah nama dia.. anyway, salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..