Sunday, March 20, 2011

Hot Ballon Fiesta 2011






















Ok, jangan banyak tanya. Itu aje gambar yang ada. Aku miskin, takde duit nak beli kamera mahal. Harapkan kamera henpon je la. U know la Nokia punya kamera henpon cemana. Suck! Mood nak bergambar pun takde.

Di saat ini lah aku begitu mendambakan sebuah kamera baru.  Henpon canggih yang ada kamera pun best jugak. Dan korang. Yer, korang yang membaca blog aku ni boleh tolong aku merealisasikan impian aku tu. Siyes ni. Aku bukan main-main. Dengan pertolongan korang-korang, aku mungkin akan memenangi HTC Desire HD worth RM 2199. Wohoooo!! Cambest je kan. Benda ni senang je, pas korang tolong aku, korang pun ade kemungkinan untuk menang. Benda ni macam lucky draw je sebenarnya. Judges akan pilih seorang yang bertuah. Tapi korang akan lebih berpeluang kalau korang share benda ni dengan kawan-kawan korang. Ala benda senang je weh. Jom la join aku sekali. Sama-sama ade peluang nak menang. Kat bawah ni aku bagi sekali cara-cara nak menang. Kacang gila. Sambil korek hidung pun boleh buat.

Pic credit to YANA & SHERA

STEP 1
Clik SINI lepas tu REGISTER. Ala, tak payah susah-susah. Register pakai FB akaun je. Clik je kat icon F Login tu. Senangnye!!!



STEP 2
Lepas register, click kat iklan HTC tu. Rujuk gambar ye.



STEP 3
Lepas click akan kuar gambar seperti di bawah. Then click BUY yang ada tulis RM 0 tu.



STEP 4
Lepas tu akan kuar YOUR PURCHASE then click je kat PROCEED TO PAYMENT. Tak payah risau ape-ape. RM 0 je kot. Tak payah pape pun.



STEP 5
Then pihak dealmates email congratulation you are now in the running to win HTC Desire HD. Maknanya korang dah berjaya join lucky draw ni. Then tunggu je la sampai 22 Mac 2011 nanti. Kita tengok siapa yang bertuah.


Senang kan cara-caranya?? Aku dah cakap dah. So, apa lagi. Jom la join aku disamping korang doa-doa kan lah aku bertuah 22 Mac ini. Sekian.

3 comments:

  1. Ala....

    Dah abes la utk HTC Desire. Huk huk..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sebab terjah blog saya... Saya follow awak teruslah... :)

    ReplyDelete
  3. cik elle - tu la pasal.. penat je i buat iklan kat sini..hehehehhe

    En. CBS - mekasih jadi follower sy.. ^_^

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..