Wednesday, March 9, 2011

Malas nak fikir tajuk.

Sejak kawen ni aku macam dah takde idea nak update blog. Kalau update pun mesti cerita bergambar je. Nak karang ayat best-best pun macam tak reti.

Ada orang kata bila kita happy, kita dah tak perlukan blog lagi.

Hmmm...ye kot. Serius weh, masa zaman-zaman jiwa kacau dulu ade je benda nak update. Now macam tak reti dah.Nak tulis jiwa-jiwa pun macam ahhhh...shit. 

Nampaknya CUJEN tidak lagi LEJEN.


2 comments:

  1. sebenarnye aku pun curik2 bace blog ko satu ketike dulu. haha. macamla ade org tau kan. tp memang x penah tinggal komen. segan. aku suke entry ko yg part ape persamaan ko dgn kucing yg ade kulit tembikai kat kepale dia tu. entry pasal rambut.

    ReplyDelete
  2. tak kisahlah suka ker duka..memang suka pot pet kat blog..
    untung per muda-muda dah gi jejalan naik pesawat..akak dulu mana ada merasa..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..