Wednesday, March 30, 2011

Nuffnang.

Semalam tiba-tiba status Nuffnang aku bertukar dari Glitterati kepada Ordinary.

Huh, apa kes? Tiba-tiba je bertukar status ni, tak boleh jadi. Nak kata aku berpaling tadah takde la pulak. Cepat-cepat hantar email kat nuffnang tanya  kenapa status aku bertukar. yang bagusnya tak sampai sehari nuffnang dah reply email aku dan status aku kembali semula kepada Glitterati.

Walaupun duit nuffnang aku ada RM 8.67 je sepanjang aku berblogging ni, itu tak penting. Yang penting status hokey. Samalah macam ada title Dato' tapi takde duit. Hehehe.

Macam mana diorang berblogging dapat income sampai ribu riban ar??

6 comments:

  1. income ribu raban kalau UV belas2 ribu--mcm cik epal tu heheh

    me UV 500 sehari, so income puluh2 or RM seratus lebih ajer sebln :)

    ReplyDelete
  2. ribu2 tak sampailah cik akak oi.. tapi ratus2 tu adalah sekali sekala..hehehe

    ReplyDelete
  3. haha.. intan pn mcm nie gak.. skrg bru ada dlm rm10 lbh2..

    ReplyDelete
  4. ok gak lar tu cujen, aku baru RM 3.15 sen nak beli KFC pun x lepas hehehe :D

    ReplyDelete
  5. ko baru berblog ok la RM 3.15.. aku dah 6 tahun berblog camtuh jek..hehehe

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..