Wednesday, March 30, 2011

Realiti Perkahwinan.




Jangan mengharapkan yang indah-indah je pada perkahwinan anda. Yang paling penting kena terima keburukan dan kebaikan pasangan kita. Contoh keburukan adalah seperti di atas. 

Sayang, sila ambil pengajaran.
 Sekali lagi u sepah-sepah macam ni, i letak underwear/boxer tu dalam sangkar Doddy.


^_^

6 comments:

  1. hahahahhaa...trok2....

    ReplyDelete
  2. jangan gelak2..esok hang pun sama jugak...

    ReplyDelete
  3. hehehe...kelakar la kak cujen ni...laki sy pun sm tp tak berani nak post dlm blog.. hehehe...hakikat....hehehe

    ReplyDelete
  4. ni sebelum post dah tanya tuan punya badan dulu..kalau tak nanti boleh bawak gaduh jugak..hehehhe... kalau dia kasi green light baru post... ^_^

    ReplyDelete
  5. hehehe..mywife pon pantang buat macam ni..kalau wife i dia akan cakap "abg jgn buat taik lembu ye.. hehehe"

    ReplyDelete
  6. laki aku pun sama.
    kain pelikat berlingkar-lingkar macam ular sawa.
    aku pasrahhhh~choiii

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..