Wednesday, April 27, 2011

Awek Chuck Taylor.


Mungkin ramai yang dah tau kot pasal blog ni. Blog yang menceritakan cerita cinta Hafiz dengan Mira dan Nana. The worst thing is Mira dan Nana adalah adik beradik. And Nana dah pun meninggal dunia pada 8 Julai 2007.

Kisah ini diceritakan semula berdasarkan pengalaman sebenar. This is the WEIRD and REAL story from the author, NAMI. Aku pun belum habis baca. Baru sampai part Kasut Tinggal Sebelah. Serius cerita  ni aku rasa sangat weird. Tak pernah terfikir akan ada kisah cinta yang sebegini di alam nyata. Tapi sangat best dan buat aku rasa nak tau pengakhiran kisah ni. Credit to NAMI coz sudi berkongsi cerita. Bukan senang weh nak cerita pengalaman sebenar untuk tatapan orang ramai. Salute u la Nami.

Korang kena baca cerita ni kalau nak tau kenapa aku kata weird. Jangan lupa baca ikut turutan. Kang tak paham pulak cerita ni. Happy reading!

5 comments:

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..