Monday, April 4, 2011

Gegar 1 Ribu Blog April Bermula.

Ok ni first time aku join segmen santai bersama Ben Ashaari. Nak tau apa itu gegar 1 ribu blog april, pergilah kat blog Ben Ashaari. Korang pun boleh join kalau nak.


Ok, itu je. Senang kan.


21 comments:

  1. wah mcm best je, nak join gak lar :D

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan, hehhee gegar 1000 blog ni XD

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    ReplyDelete
  3. hello...datang gegar dr blog BA.. :)

    ReplyDelete
  4. hye slam perkenalan...
    dri kumpln 8..hehe
    sy follow awk nie...
    kalau sudi jenguk2 lah blog sy..

    http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. salam,
    terjah dari belog BA. hehe gegar gegarr XD

    ReplyDelete
  6. hai kump 10...mari kite gegar menggegar :)

    http://ummiedamia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. gegar gegar !hehe .aienie singgah untok menggegarkan blog nie !

    ReplyDelete
  8. singgah dari gegar 1 ribu blog, and dah follow.
    http://zusazali.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. hye! yuhanis dr kumpulan 10 dtg menyinggah! jgn lupa singgah dan follow saya plak eh..:)

    yuhanis-pinkaholics.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hiiii...
    salam perkenalan dri kumpulan 10 AB..
    sila2 lah singgah blog sy & jgn lupe follow tau hehehe... http://airails.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam singgah from Group 6.
    jom join my giveaway http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/03/haniz-eyecandy-second-giveaway.html

    ReplyDelete
  12. Salam kenal from group 10. singgah gegar sini! :)

    ReplyDelete
  13. kita dari group yg sama ..

    group 10 .. saya ke94 :)

    ReplyDelete
  14. thanks sume yg singgah..nnt sy singgah belog kamu juge ye...TQ

    ReplyDelete
  15. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..
    Shera dari kumpulan 7, datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Terjah dari blog BA.. nice blog.. salam perkenalan.. ;-)

    Kalau sudi, follow la blog saya.. ;-)

    1st :
    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com

    2nd :
    http://intanberliangacontest.blogspot.com

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..