Monday, April 18, 2011

Pasangan Suami Isteri Yang Romantis. ^_^


Aww! Sungguh comel mereka berdua ni. Dalam sangkar pun sempat berasmara. Memang romantis habis. ^_^. Sempat snap gambar ni lepas mandikan diorang. 

Kucing pun tau berkasih sayang, inikan kita pula manusia. Berkasih sayanglah sesama manusia yer.


Mak bapak gila kuasa. Anak-anak dibiarkan tido kat bawah. Mak bapak nak tempat selesa jek. Hehehe. Comel je diorang pas mandi n hair dryer terus tetido. Yang bagusnya diorang ni sume tak takut mandi. Lepas tu time dryer bukan main suka lagi. (payah betul nak keringkan bulu diorang ni. yang kecik ni je, amek masa sejam baru siap. kalau Doddy lagi la, sampai fedup aku dibuatnya. last-last biarkan je kering sendiri.)

p/s: tak lama lagi dah nak bagi diorang ni kat orang lain. sedihnya!! harap-harap tuan baru diorang tu boleh la jaga sebaiknya.

14 comments:

  1. Kenapa kasik orang? Siannye pisahkan bella dgn anak2 dia =(

    ReplyDelete
  2. saye ade petua supaya bulu kucing kembang selalu dan tak berbau dan menyejukkan badan si comel,. senang aje petua nye tiap2 kali nak belai atau nak sikat kucing tu pastikan garu atau sikat secara menyonsang,. petua ni saya dapat masa saya wat volunteer kat spca ,. slmt mencuba

    ReplyDelete
  3. ~ miss femme fabulosity ~ terpaksa bagi orang. umah kecik tak boleh dok ramai2. sedih la tapi terpaksa. kesian diorang terpisah.

    mcm ni lah sikat menyongsang tu camne eh? maksudnya sikat dari ekor ke kepala la kan? tak sakit ke kucing? nanti nak try la. thanks for the info!

    ReplyDelete
  4. ala...nape bagi orang...nak bagi sume ke apa??? ala...

    ReplyDelete
  5. Grrr, geramnya tengok mereka! Comel dan gebu. Kenapa nak bagi kat orang lain? Sayangnya .. :'( *Arol pencinta kucing. :)

    Entri terbaru : Ada Orang Rasa Blog Arol Patut Popular - Biar Betul ? ;D

    ReplyDelete
  6. cujen..nk sekor...comelnye yg kaler coklat muda tu...

    ReplyDelete
  7. so cuteeeeeee....hee...hello my new darling there...

    <3,
    susuepekatmanis.

    ReplyDelete
  8. Time bela kucing dulu, selalu jugak mandikan mereka......;-)

    ReplyDelete
  9. comel!

    eniway, join my contest k! muah

    http://redr1b3n.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. comel pulak kucing2 nie...huhu

    salam gegar lagi...

    ReplyDelete
  11. awhh comel gila kucing2 ni adoii.

    ReplyDelete
  12. comella..bulunya yg comell.. aww!

    done folow sini...
    tgk sini gak k :

    cer lawat kejap :)

    ReplyDelete
  13. Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

    ReplyDelete
  14. alo comel jek tau. gedik jenak dok rapat2 hehhee;p

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..