Monday, April 18, 2011

Saya Telah Menang Contest!

Yeyey! Monday Blues aku telah bertukar kepada Happy Monday sebab hari ni Cik Epal dah umumkan pemenang Contest Cik Epal (Black and White) picture. Aku menang tempat kedua tu. Hadiahnya menternak lemak bersama Cik Epal di IKEA. Huhuhu. Baru je pagi tadi aku komen kat blog sape tah yang aku tak pernah makan kat IKEA tu. Pe jadah meatball ke, daim cake ke sumpah tak pernah rasa. Sekali menang pulak contest Cik Epal ni. Merasalah aku makan tu semua. Free lak tu. Hehehe. Best!!

Sesi menternak lemak ni akan dikongsi bersama-sama dengan 4 pemenang lain. 4 blogger betuah yang lain ialah MOHD ASYNOR, BLOK NOKTAH,  BELLA BULAT, & QAMARULRAMAQ. Sumpah aku tak penah kenal diorang dan jumpa diorang. Ni first time ni. First time jumpa blogger-blogger lain. Dan first juga jumpa Cik Epal yang famos amos ni. Sexcited juga la. ^_^ Tapi agak berdebo jugak la. Nanti mesti aku senyap je. Dah la aku ni jenis tak reti nak berbual dan bergaul ngan orang. Nak-nak pulak ngan orang yang first time jumpa. Nanti mesti diorang ingat sombong :-(. Tak tak. Saya tak sombong, pemalu jek. Hihihi (buweekkkk)

Segala detail dah pun di email kepada Cik Epal. Sekarang tunggu Cik Epal call je bitau tarikh. Hehehe. Tak sabo lak rasanya. ^_^

Ini la dia gambar yang membawa kepada kemenangan aku.


p/s: Giveaway aku tu dah pun aku tutup. so kepada peserta tunggu la nanti pengumuman pemenang yer. ^_^

10 comments:

  1. haa seronok lettew eiii rindunye nk mkn kek daim tu!

    ReplyDelete
  2. MOHD ASYNOR TU RINA KENAL! KAWAN OPIS!

    ReplyDelete
  3. wuuhhuuuu bestnya! nanti amek gambar bnyak2 dgn cik epal :D

    ReplyDelete
  4. saye g ikea minum kopi jekkk.. tak pernah mkn2.. hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Seronoknya dapat menternak lemak dengan CE. Nanti tolong kirim salam kat CE boleh? Hehe. :)

    ReplyDelete
  6. Gambar u memang hebat la......suke tgk gambar nie!!;-)

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..