Monday, April 4, 2011

Senarai Pemenang Anugerah Bintang Popular 2010 (ABPH)

 Artis Komedi Lelaki Popular
Along
Angah
Johan
Nabil
ZIZAN


Artis Komedi Wanita Popular
Didie Alias
Kenchana Dewi
NORKHIRIAH
Raja Azura
Sharifah Shahirah


Artis Baru Lelaki Popular
Daus
Maulana
Shah Jaszle
SHAHIR
Sharnaaz Ahmad


Artis Baru Wanita Popular
Adira
ANA RAFFALI
Mizz Nina
Nur Syuhada@Dottie
Elfira Roy


Penyanyi Nasyid Popular
Hijjaz
In Team
Mirwana
RABBANI
Raihan


Artis Berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular
6IXTH SENSE
Ana Raffali/ Suhaimi Mior Hassan/Altimet
Azlan The Typewriter
Bunkface
Meet Uncle Hussein


Penyanyi Lelaki Popular
Aizat
Anuar Zain
Shahir
FAIZAL TAHIR
Black


Penyanyi Wanita Popular
Adira
Alyah
Ana Raffali
Stacy
YUNA


Penyampai Radio Lelaki Popular
Aznil Haji Nawawi
FAIZAL ISMAIL
Halim Othman
Kieran
Salih Yaacob


Penyampai Radio Wanita Popular
Abby Fana
FARA FAUZANA
Linda Onn
Raja Azura
Sharifah Aleya


Pengacara TV Lelaki Popular
Ally Iskandar
Awal Ashaari
AZNIL HAJI NAWAWI
Jimmy Shanley
Zizan


Pengacara TV Wanita Popular
Cheryl Samad
FARA FAUZANA
Nurul Syuhada
Raja Azura
Sharifah Shahirah


Pelakon TV Lelaki Popular
Aaron Aziz
Ady Putra
Fizz Fairuz
REMY ISHAK
Shaheizy Sam


Pelakon TV Wanita Popular
FASHA SANDHA
Norkhiriah
Lisa Surihani
Scha Alyahya
Tiz Zaqyah


Pelakon Filem Lelaki Popular
Aaron Aziz
Bront Palare
Remy Ishak
SHAHEIZY SAM
Syamsul Yusof


Pelakon Filem Wanita Popular
Diana Danielle
Scha Alyahya
LISA SURIHANI
Liyana Jasmay
Maya Karin


ARTIS PALING POPULAR 2010
SHAHEIZY SAM



Pendapat Peribadi Aku mengenai ABPH 2010
  • Gabungan pengacara okey. Raja Azura, Sharifah Shahirah & Zizan memang rawk!

  • Fasha Sandha, pelakon TV wanita popular. She deserved it. Walaupun aku tak minat dia tapi bakat lakonan dia memang superb and she looks gojes too.
  • Rabbani menang lagi tahun ni. 
  • Irma Hasmi dah pakai tudung. Cantik. Tapi macam ada yang tak kena pada pandangan mata aku.
  • Persembahan Along, Angah, Johan, Nabil & Zizan macam boring je. Aku expect persembahan diorang paling best malam ni.
  • Remy Ishak comot. Tapi sebab semalam baru lepas tengok filem CUN, aku jatuh cinta kat dia dan kecomotan nya tu aku maafkan je la. ^_^
  • Penyampai anugerah banyak yang boring. Buat lawak tapi tak jadi.
  • Style tudung Yuna macam pelik.
  • Baju Zizan mak oi, merahnya!
  • Rita Rudaini cantik! Dia pregnant eh?
  • Aku paling suka persembahan ELLA. Sempoi gila!!
  • Anita Sarawak slim siot!!! Umur dia berapa ah?
  • Masa Yuna naik amek anugerah tiba-tiba tudung dia lain. Ke tadi aku salah tengok?
  • Kemunculan Johan & Usop Wilcha memang best!!  Hahahahahahha. Part last ni memang kelakar gila vavi. 
  • Kemenangan Shaheizy Sam memang dah dijangka. Tahniah Sam!!
  • Oh ya, persembahan Siti best. Baju dia cantik la.

  
Fasha Sandha
Fara Fauzana

Liyana Jasmay (comel)
Irma Hasmie

Sekian saja laporan dari Cujen The Lejen. Gambar semua curi dari Budiey.com. Nak lagi gambar tengok kat sana. 

1 comment:

  1. ade terbaca kat tweet some1. fasha sandha is pasha sendat, bhahaha~ haters hbs kot +_+

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..