Wednesday, April 6, 2011

Suka shopping? Nak voucher MNG, Topshop, Forever21 RM 500?? Nak ipad2,, macbook, dslr free?? FREE!!

Benda free mesti lah ade syarat kan. Syarat nya korang kena register dengan SAYS.MY dulu. Register pun senang je. Guna FB akaun. Klik je kat logo sign in to SAYS.MY.


Lepas dah sign in, klik sini SAYS.MY BIRTHDAY GIVEAWAY. Pilih la hadiah-hadiah korang nak. Kena pilih 5 hadiah dari 25 grand prize dan 5 hadiah dari 8 consolation prize. So, jumlah hadiah yang korang pilih 10 hadiah. 

Lepas dah pilih-pilih hadiah tu sume clik kat button 'sign me up to win'.


Then jangan lupa share iklan tu dalam FB korang. Cara nak share pun senang je. Klik je kat tajuk 'were gonna party like it's your birthday tu.


Then ikut korang la nak share kat FB ke Tiwtter ke. Click je button submit tu. 

Setiap unique click yang korang dapat, akan tambah satu lagi peluang untuk menang. Dan untuk setiap orang yang join korang akan tambah 10 peluang untuk menang. So tunggu apa lagi?? Jom join SAYS.MY BIRTHDAY GIVEAWAY ni. Berbaloi-baloi.

Peraduan ni berlangsung selama 30 hari. EVERYDAY IS A NEW DAY TO WIN PRIZES!

Jom join cepat!!!

4 comments:

  1. true!! hehe.. (abes lah status nuffnang i wat iklan ni)

    ReplyDelete
  2. polower kite same lahh .. ^.^
    273 .

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..