Wednesday, April 6, 2011

To All Cat Lovers Out There, You Must Watch This Video.

Video anak kucing aku bergurau senda. Memang kelakar. Sampai tergolek-golek & terlanggar pintu. Tapi video ni simple je la sebab aku tak reti nak edit-edit video ni. Just masukkan lagu je. Kalau aku reti la nak edit-edit video mesti aku buat gempak-gempak punya.

Oh lagu backgorund tu lagu Happy-Happy from ost korean drama My Girl. Happy wathing! (jangan lupa klik like kalau suka).




Jangan lupa join GIVEAWAY besar-besara kat SINI

7 comments:

  1. Arghhhhhhhhhhhh suka gila dengan video ni! Lawak gila doh sampai tergolek-golek. :D

    ReplyDelete
  2. tegolek2 terlanggar pintu sume ade.. nnt aku upload lagi video si merong tido....

    ReplyDelete
  3. suka tengok anak kucing main2 macam tu..haha..

    ReplyDelete
  4. comelnya kucing2 tuh! bulat2 gebu2.. mmg seronok laa tgk anak kucing bergurau senda.. comel sgt.. haha

    ReplyDelete
  5. haha...anak kucing kat rumah sy pon mcm tue la...
    main2, lompat2 smpai stengah jam kot, sepah abih rumah..haha..

    erm..video guna move maker sng ja...
    kna pndai msuk kan dia pnya animation dan credit tue..,:)

    ReplyDelete
  6. playful nye kucing niii.geram!! hehe

    ReplyDelete
  7. dergghhh .. geram nengok kucing tu . : D rasa macam nak hambik je . hehe

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..