Monday, April 25, 2011

Ya Allah Tolonglah Bagi Aku Baby Comel Macam Ni.






 Alolololo. Comelnye!!

Aku ni dah la tak berapa suka budak-budak tapi bila tengok gambar ni terus cair hati ni. Mungkin jugak naluri keibuan semakin menyerlah lepas kawen kot?? Ehee. Tapi serius la budak ni comel gila ah. Dapat kat aku memang aku tak pulangkan la jawabnya. 

Oh, ada satu lagi baby yang buat geram sangat-sangat. Yang ni memang dah lama aku geram. Muka dia pun ada iras2 Mason jugak la. Ehee, sapa lagi kalau bukan UMAR ARJUNA. Baby Kak Hidd aka SUSUDALAMBOTOL. Sorry kak, kita pinjam gambar akak. ^_^



Ada iras kan??

Kecik-kecik dah stylo. Cubit kang.


Yang ni aku cop jadi menantu. Tapi kena tunggu dapat baby girl la.
Bila la agaknya.


11 comments:

  1. Amiin...semoge dimudahkan yer! :)

    -Ina Azrina's d mom-to-be! :))

    ReplyDelete
  2. amin..mudah-mudahan hendaknya..petua my mum katanya kalau nak anak tu ada iras iras rajin-rajin tgk muka baby yang cute2 gak..then banyakkan baca surah yusuf, maryam dan surah lukmanul hakim....my SIL..byk tgk hindustan..anak my bro semua mata besar-besar..hahaha

    ReplyDelete
  3. i nak anak perempuan haha. :P tak kawen dash gatai XD

    ReplyDelete
  4. Ya Allah, chomel gila baby atas tuh! Mata bulatlatlat! InsyaAllah, Kak Hidd doa untuk Cujen. Selagi belum pregnant ni, honeymoon lah selalu ye! :)

    ReplyDelete
  5. Comel giler!
    insyaallah cujen moga dikurniakan baby comel mcmtu, amin.. :)

    ReplyDelete
  6. @[Pemilik blog tulang ikan] hye mom to be. thanks!

    @CutieIntan ramai orang cakap macam tu. nanti nak try la kalau pregnant. ^^

    @sherah kawen la cepat! ;p

    @susudalambotol mekasih Kak Hidd. Umar pun comel macam baby tu.

    @Bidadari Kayangan Thanks siti! kalau ko ada anak mesti anak comel macam anak mat saleh kan.

    ReplyDelete
  7. Semoga di permudahkan. amin.
    inshallah rezeki di tangan tuhan. Tapi serius comel sangat baby tu, kecik kecik dah pandai posing :)

    ReplyDelete
  8. sangat cute..!!! i like !!! :))

    ReplyDelete
  9. Cujen aku doakn smoga rezeki ank itu akn dtg.insyaallah:)

    ReplyDelete
  10. sama la dengan anak hidd...^_^ cute banget...^_^

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..