Wednesday, May 11, 2011

Hello.

Huhuhu.

Lama rasanya tak hapdet blog.
Maklumlah aku kan busy woman sekarang.
Kursus di sana sini. Ececece.

Sekarang ni pun tengah kursus.
Curi-curi hapdet blog.

Kursus hari ni sungguh membosankan.
Aku sampai boleh tertido la tadi.
Gila bosan.

Ni dah kenyang lagi la mengantuk.
Haish, harap-harap jangan lah tertido.

Malam ni pulak ade kelas english edukesyennnn.
Tapi kelas english edukesyen ni best!
Tak boring macam kursus kat Intan ni.


Alamak, dah kul 2.30.
Masa untuk masuk ke kelas.
Huarghhh, tetiba mengantuk.

Tak sabar-sabar nak habiskan kursus-kursus ni semua
sebab rindu nak update blog.
Rindu nak baca blog-blog orang.

Ok la. tu je tuk hari ni.
Jangan rindu-rindu saya yer!

^_^

1 comment:

  1. itu arr pasal..dah lama tak tengok cik cujen update blog

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..