Wednesday, May 18, 2011

Senarai Pemenang Giveaway Cujen The Lejen.

Seperti dijanjikan hari ni aku nak umumkan pemenang untuk giveaway aku tu. 

First, aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak sebab sudi join giveaway aku yang tak seberapa tu. Mula-mula risau gak takde sape nak join. Tapi nasib baik la penyertaan memberangsangkan. Hehehe.

Kedua, mintak maaf banyak-banyak sebab lambat umumkan pemenang. Aku busy ler nok. Macam-macam hal nak dibuat. Kalau ada masa free pun, nak berehat pulak. Mula-mula aku ingat nak buat video masa aku pilih pemenang tu. Dah siap pun senarai nama aku gunting kecik-kecik nak wat cabutan kononnya. Malangnya takde masa la pulak aku nak bervideo bagai. Lagipun aku tak berapa reti la nak bercakap sorang-sorang depan kamera. Takde bakat kaedahnya. Hihihi. So, senang cerita aku just guna website RANDOM.ORG untuk pilih pemanang. Kat senarai nama tu aku dah bagi nombor-nombor bertuah korang. Kepada yang takde dalam list tu, maknanya korang tak memenuhi syarat atau tak pilih nak hadiah apa. Jadi aku tak boleh nak masukkan nama korang dalam list tu. Mintak mahap je la yer.

Ok la membebel panjang-panjang pun tak guna. Moh la kite meneruskan agenda kita. Firstly aku nak pilih pemenang untuk MNG Tote Bag.


Pemenang untuk hadiah ini ialah :





Next hadiah ialah Rayban Wayfare


Pemenang untuk hadiah ini ialah :





Next, Ikea Deco Watch


Pemanang hadiah ini;




Kepada semua pemenang diharap dapat bagi address ke emel saya cujern@gmail.com dalam tempoh 2 minggu. Lepas 2 minggu kalau takde sape claim, aku akan cabut no lain.

TQ!


11 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam saya dah email kejap tadi tq..

    ReplyDelete
  3. ckit lg nk mengena.. apa pun, tahniah semua...

    ReplyDelete
  4. aduh...lepas lak.....tk pe ler...syukur je.... hehehe

    ReplyDelete
  5. wah,... nak gak mng tote bag tu... cantiknye...suke.... ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd pemenang..

    p/s: cujen, pas ni sy takleh view blog awk lagi uwarghhhhh...sila view entry sy.... huk huk huk(ni leh view pong coz tompang bb org coz nk tgk sy menang ke tak)

    ReplyDelete
  7. TAHNIAH KEPADA PEMENANG. HAIS. I MACAM TERPAKU SBENTAR AL-MAKLUMLA DAH LAMA TAK BERBLOG LEPAS DAPAT OFFER KEJE.

    ReplyDelete
  8. search gugel nmpk post ni. bru thu rupernye ad mnag contest. dua thun lpas ni... o.O"""

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..