Thursday, June 2, 2011

Day Six : 10 Things You Can't Live Without

Here the list of 10 things i can't live without.

1. Duit - Takde benda lain sume takpe lagi, asalkan ada duit. 

2. Internet - Takde telefon masih boleh diterima, tapi kalau takde line internet boleh gigil badan aku ni. Sekarang ni kalau takde telefon pun still boleh berhubung dengan orang lain, asalkan ade line internet. So bagi aku internet ni sangat penting bagi aku.

3. Laptop/Komputer - Ada line internet kalau takde laptop tak guna juga kan? 

4.Telefon bimbit - Telefon dah jatuh no. 4 terpenting dalam hidup aku.

5. Pelembap muka - Aku jenis yang tak mekap sangat bila keluar tapi bila keluar WAJIB tepek pelembap. Kalau tak rasa cam tak sempurna je.

6. Lip balm yang ade kaler - Ni pun WAJIB pakai bila keluar sebab bibir aku jenis kering yang sentiasa perlukan pelembap. Bibir tebal macam aku ni memang cepat kering kalau tak sapu pelembap.

7. Eye liner - Typical. Kebanyakan perempuan mmg tak boleh hidup tanpa eye liner kan? 

8. Sling bag - Senang nak bergerak pakai sling bag ni. Lagipun susah sket peragut nak ragut kalau pakai beg macam ni. Handbag pakai pergi opis je.

9. Jam - Penting untuk tengok waktu. Kalau tak pakai, rasa cam berbogel je tangan aku nie.

10. Panty Liner - Penting untuk mengekalkan kesegaran dan keharuman sepanjang masa. Ehehehe. Kaum lelaki yang tak tau apa itu panty liner sila la google. ^_^

Tomorrow : 10 Important People.
Siapa lah agaknya VIP di dalam hidup saya yer.


4 comments:

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..