Wednesday, June 29, 2011

Yang Ditunggu Dah Tiba.


Ehehehe. Ni la mende yang aku buat kalau takde kerja. Online shopping!
Barang-barang yang ku order sudah sampai. :-D. Jom sekodeng apa yang aku beli.

Tadaaaa!!


Ada orang tanya aku selamat ke beli barang online.
Hehehehe. Mestilah selamat.

Tapi nanti la aku cerita dalam next entry. Apa yang best dan apa yang tak best beli online ni.
Dan aku akan share blogshop-blogshop favourite aku. ^_^

Tunggu next entry la yea. 



4 comments:

  1. banyak tu shopping! tp yang merah tu cun giler! :D

    ReplyDelete
  2. wah.. u pon ade blogshop..
    follooowwww trus..

    :D

    cute handmade accessories promotion price from RM 5
    tiny sprinkles.

    ReplyDelete
  3. Aihh, banyak shopping tu. Hehe. Tapi aku pun suka beli online ni.

    ReplyDelete
  4. kasut2 tu mmg stylo..like2..kasut xbrani nk beli sbb kaki ni size xtentu..5/ 6..

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..