Tuesday, September 27, 2011

Lake Garden, Taiping.

Terjumpa gambar-gambar ni masa kemas-kemas folder tadi. Hampir lupa pulak aku ada pergi ke Lake Garden, Taiping raya lepas. Betul la cakap DART, tempat ni cantik sangat. Nyaman dan tenang. Aku tau pun dari blog Dart tapi tak jumpa pulak jambatan batu bata tu. Tak tau celah mana jambatan tu. Lagipun pergi dah petang, lepas balik dari kenduri kawen, dengan penat lagi memang takde mood nak berjalan sangat. Tapi tempat ni serius sangat cantik. Jom layan gambar aku yang tak seberapa ni. ^_^










4 comments:

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..