Friday, September 23, 2011

Malaysia Next Top Female Blogger 2011 [Top 30]

Hye, uolsss! Selamat Hari Jumaat. Semua okey harini? Mestilah ok kan sebab dah nak hujung minggu. Sabtu ahad leh rehat. Tapi iolss minggu ni tak boleh nak rehat sangat. kena jadi urusetia Larian Jogathon di pagi hari ahad. Sebelum kul 7 nak kena ada kat opis dah. Mampukah iols nak bangun pagi ni?? Ish!

Ok la yang tu hari sabtu malam baru fikir. Ni iols nak heboh-heboh kat kome sume yang iols dah terpilih jadi TOP 30 dalam pertandingan Malaysia Next Top Female Blogger 2011 anjuran designer femes, SANDRA AZWAN tu. 



Bangga hokeh jadi TOP 30 antara ratus-ratus peserta tu. Ko ade? Hehehe. Tu la dari awal soh masuk tak nak, kan dah rugi. Tapi takpe, next year boleh try. Sebab Sandra Azwan cakap, dia nak buat contest ni tiap-tiap tahun. Iols pun kalau tak berjaya tahun ni nak cuba lagi tahun depan. Muka tak malu kaedahnya. Hihihi. Hadiahnya lumayan kot, mestilah iols nak join kan.

Korang yang tak tau apa hadiahnya, meh iols recap balik ;

Main Prize: Sandra Azwan ‘Baby Doll Dress’ worth RM850.00, T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ DOME, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.

1st Prize: Sandra Azwan ‘Front Zipper Top’ worth RM550.00, T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ DOME, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.

2nd Prize: T-Shirt illustration by Sandra Azwan, A special date with me @ Coffee Bean, Pavilion Kuala Lumpur & an exclusive fashion illustration by Sandra Azwan.  

Ha lumayan tak? Sila rasa menyesal sekarang sebab tak join. Nasib baik iols dah join awal-awal. Tapi setakat ni iols tengok saingan iols agak mantop jugak la. Tetiba rasa rendah diri. Eh tapi Sandra baru update part 1 untuk top 30 tu. So baru 10 orang dalam list tu. Kot-kot la korang tengok nama iols takde, kata iols perasan pulak. Koser tau. Iols dah dimaklumkan awal-awal melalui emel.

Ok ckup dulu setakat ni. Iols nak pergi memantapkan diri untuk peringkat yang seterusnya. Nak buat rambut, facial, manicure, pedicure, spa dan sebagainya. Over kau, jah! Hihihihi.

Ada harapan nak menang tak?

♥♥ Pleated Skirt tu. Iols beli kat MISSLILY SHOP

2 comments:

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..