Thursday, December 1, 2011

New Family Member.

Tahun ni ahli keluarga aku makin bertambah sebab abang & adik aku dapat baby. 
Dua-dua baby girl.


Anak kedua abang aku. Baby girl.
Nama dia FAZA ZULAIKHA.
Lahir pada ... ala tak ingat la pulak. Dalam bulan 8 kot.
Ni gambar dia masa umur sebulan, kecik comel je.
Sekarang ni mak oi, punya la semangat. Terkejut aku tgk perubahan dia.
Agaknya minum susu ibu mmg cepat membesar kot.



Yang ni pulak baby girl adik aku.
Lahir 24 Nov 2011
Nama dia takde lagi.
Rambut dia bukan main lebat lagi. Hihi.

Alhamdulilah, murah rezeki diorang. Aku punya turn? Yang tu jangan tanya aku. Semua kerja Tuhan. Ada sebab kenapa Dia lom bagi rezeki kat aku nak ada anak. Insyaallah ada rezeki aku satu hari nanti. :-)

*berangan kalau de baby nanti nak letak nama ADRIANA or IRDINA. (tu pun kalau baby girl)
hehehehe. 

3 comments:

  1. Eh, same la :)) I pn kalau baby girl terfikir nak letak nama Amanda @ Adriana.

    Tp cousin I baru dpt baby girl, dia ltk nama Amanda :(

    ReplyDelete
  2. adik hang yg kawen lepas hang tu ke? wowwie~! cepat2 turn kita plak pas nie....;p

    ReplyDelete
  3. wow congrats! comelnya! hehe takpe aku doakan lepasni giliran ko pulak ~ amin :D

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..