Wednesday, January 4, 2012

Doddy Cool.

Bukan daddy cool tapi ni DODDY COOL. ^_^





























Doddy sekarang dah jadi bohjan. Suka keluar rumah pastu tak reti balik. Kadang-kadang kul 3-4 pagi baru nak balik rumah. Dah puas menjalang kat luar, time lapo tau pulak ko jalan pulang ye. 

Dia ni tau je kat celah mana jalan keluar. Kadang-kadang tu aku rasa aku dah tutup semua pintu dan tingkap. Alih-alih aku nampak dia kat luarr!! Hampeh punyak Doddy. Pandai pulak tu cari tingkap yang terbukak. Pastu bila balik rumah, dia punya mengah macam org berlari 100km. Dengan badan basah-basah. Geram betul. Dulu kalau dia tak balik rumah, puas jugak aku laki bini gi cari dia. Sekarang malas nak cari. Tunggu je la kul 3-4 pagi, nanti dia mengiau-ngiau cako pintu nak masuk rumah. Hehehe.

Doddy..doddy..dah jadi bapak pun perangai ko bukan main gedik lagi.
Tak kose aku!


4 comments:

  1. geram tgok ekor dia. rasa nak tarik2 je. haha

    ReplyDelete
  2. Haha kelakar ler doddy nih. (mmg 1st baca ingat daddy cool.)lol.

    ReplyDelete
  3. umah bawah mmg la weh...lagi banyak la tmpt dia nk berjalan....silap haribulan leh sampai p11....hiks....

    ReplyDelete
  4. gambar dodduy bawah meja mmg seram, apatah lagi gambar dalam almari!

    ReplyDelete

Aku tak balas semua komeng..harap maklong..